Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπές στον Ολυμπιακό - Αυτοί μένουν μετά την ΤΣΣΚΑ - Ποιοι φεύγουν - Λαρεντζάκης 4ετίας!
Μπάσκετ
| 2019-10-30 22:32:00

Ανατροπές στον Ολυμπιακό - Αυτοί μένουν μετά την ΤΣΣΚΑ - Ποιοι φεύγουν - Λαρεντζάκης 4ετίας!

του Pick n' Scroll
Ανατροπές στον Ολυμπιακό - Αυτοί μένουν μετά την ΤΣΣΚΑ - Ποιοι φεύγουν - Λαρεντζάκης 4ετίας!

Τα πάνω-κάτω στο ΣΕΦ. "Παγώνει" μεταγραφή. Αποκάλυψη βόμβα!

Ο Ολυμπιακός τρέλανε όλο τον κόσμο με την τεράστια του νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Δεν είναι μόνο αυτή καθ' αυτή η νίκη, που έστειλε στα ουράνια τον κόσμο των Πειραιωτών. Είναι και η εμφάνιση. Ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε μαεστρικό κοουτσάρισμα και οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σχεδόν τέλεια. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε αλλιώς να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης εκτός έδρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρουσιάστηκε μακριά από τα γνωστά του δεδομένα, σημειώνοντας μόλις 2 πόντους. Δεν χρειάστηκε, όμως, να κάνει παραπάνω πράγματα, καθώς οι συμπαίκτες του και κυρίως ο Πολ με τον Πάντερ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας τους.

Παράλληλα, ήταν κάτι παραπάνω από τίμιοι ο Ρούμπιτ με τον Τσέρι, δύο παίκτες που είχε ακουστεί ότι ήταν στην πόρτα της εξόδου. Πλέον, όμως, και ειδικά μετά τα όσα έγιναν σήμερα, θα παραμείνουν στο ΣΕΦ με τους Μπόλντγουϊν και Χαπ να τραβάνε για άλλες πολιτείες.

Την ίδια ώρα, ο Ρότσεστι και ο Ριντ ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Για τον Ολυμπιακό θα έχει μεγάλη ουσία ο θρίαμβος στη Μόσχα αν συνδυαστεί με νίκη κόντρα στη Μακάμπι.

Για άλλη μεταγραφή, πάντως, προς το παρόν δεν πρέπει να γίνεται θέμα. Θα παγώσει η όλη ιστορία, καθώς ο Τσέρι παίζει καλά, ήρθε ο Ρότσεστι και κρίνεται ότι προς το παρόν δεν χρειάζεται άλλος γκαρντ. Ούτε του Λαρεντζάκη θα προχωρήσει τώρα. Θα γίνει, όμως, το καλοκαίρι και ήδη μάλιστα έχει γίνει προεργασία για συμβόλαιο 4 ετών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Instagram του Τζέιμς - Τι ανέβασε για Ολυμπιακό - Τρελαμένοι οι Παναθηναϊκοί! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags