Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αν δεν ήταν η γαστρεντερίτιδα ... - Εκτός τόπου και χρόνου ο Ριντ - Θα πάρει τον Άαρον Τζάκσον;
Μπάσκετ
| 2019-11-01 23:53:00

Αν δεν ήταν η γαστρεντερίτιδα... - Εκτός τόπου και χρόνου ο Ριντ - Θα πάρει τον Άαρον Τζάκσον;

του Pick n' Scroll
Αν δεν ήταν η γαστρεντερίτιδα... - Εκτός τόπου και χρόνου ο Ριντ - Θα πάρει τον Άαρον Τζάκσον;

Πώς ήρθαν όλα τούμπα. "Τρύπα" με Ρότσεστι. Κεμζούρα στον... αέρα!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε πριν από δύο μέρες στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά πριν από λίγο πάτωσε στο ΣΕΦ, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από τη Μακάμπι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην επιστροφή του στον Πειραιά πήρε μία τεράστια νίκη, εμφανίζοντας μία ομάδα που είχε αρχή, μέση και τέλος. Που έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και δίκαια έφτασε στο 90-65.

Η Μακάμπι είναι πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Δεν θα ήταν, όμως, έτσι εύκολα τα πράγματα, αν ήταν καλά οι Μιλουτίνοφ, Κουζμίνσκας και Ρούμπιτ. Οι τρεις τους ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και ήταν να μην παίξουν. Έσφιξαν, όμως, τα δόντια, πάτησαν παρκέ, αλλά μετά από ένα σημείο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να έρθει η κατάρρευση για την ομάδα τους.

Πάντως, ο βασικός λόγος που νίκησε η Μακάμπι δεν είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά ότι είναι καλύτερη ομάδα και συν τοις άλλοις βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στον θρίαμβο της Μόσχας και επανέρχονται σε μία πραγματικότητα που δεν είναι ευχάριστη γι' αυτούς. Ο Τέιλορ Ρότσεστι έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που τον συνοδεύουν, αλλά η συμπεριφορά του στην άμυνα δεν είναι καλή. Ο Ουίλ Ριντ, που πρώτη φορά ήρθε να παίξει στην Ευρώπη, ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Αμφότεροι σαφώς θέλουν τον χρόνο τους, αφού είναι ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα.

Πλέον μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κάνει μία ακόμη κίνηση στην περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα αν θα πάρει τον Ααρον Τζάκσον. Ο Ουίλ Τσέρι ήταν αποδοτικός στη Μόσχα, αλλά για μία ομάδα, που θέλει να πάει στην οκτάδα, είναι κανονικά τρίτος πλέι-μέικερ. Ο Σπανούλης πλέον έχει τα πάνω του και τα κάτω του, άρα ίσως ο Κεμζούρα σκεφτεί το ενδεχόμενο μίας ακόμη προσθήκης στα γκαρντ.

Ο Κεμζούρα την ίδια ώρα πρέπει να παλεύει συνεχώς για νίκες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως και να τεθεί θέμα και γι' αυτόν. Οι Ολυμπιακοί ενθουσιάστηκαν με τη νίκη στη Μόσχα, αλλά απογοητεύτηκαν τρελά με όσα είδαν πριν από λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Μία ανάσα από συμφωνία στον Ολυμπιακό - Υπογράφει με τη "σημαία" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags