Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.
| 2019-11-02 14:40:00

Βούιξε η πιάτσα για Ολυμπιακό-Κεμζούρα - Βρέθηκε ο αντικαταστάτης - Έρχεται ο Άαρον Τζάκσον!

του Pick n' Scroll
Βούιξε η πιάτσα για Ολυμπιακό-Κεμζούρα - Βρέθηκε ο αντικαταστάτης - Έρχεται ο Άαρον Τζάκσον!

Ποιος παίκτης φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός: Η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος, τίποτα δεν μπορεί να κριθεί από τώρα, αλλά οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Εκαναν δύο σπέσιαλ παιχνίδια με την Βαλένθια και την ΤΣΣΚΑ και τρία τραγικά, με την Βιλερμπάν, την Ζενίτ και την Μακάμπι χθες το βράδυ. Με την Μπασκόνια ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν έχει την παλιά δυναμική και αυτό, που εμφανίζεται, κάπου είναι φυσιολογικό, ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που έγινε αλλαγή προπονητή, καθώς και προσθήκες παικτών. Το ζήτημα είναι τι γίνεται από δω και πέρα, καθώς ο κόσμος πάντα έχει απαιτήσεις και αυτό, που βλέπει, δεν τον ικανοποιεί καθόλου.

Ο θρίαμβος επί της ΤΣΣΚΑ έδωσε ελπίδες, που, όμως, μέσα σε λίγο διάστημα πήγαν περίπατο με την συντριβή από την Μακάμπι.

Τώρα μετά την διαβολοβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να ηρεμήσει και να ενσωματώσει τον Ρότσεστι και τον Ριντ, που έπαιξαν χθες. Ο Ριντ θέλει πολλή δουλειά και χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που παίζει στην Ευρώπη.

Μένει να φανεί από δω και πέρα αν θα υπάρξουν κάποιες ακόμη αλλαγές στο ρόστερ. Ο Κουζμίνσκας έχει ποιότητα, αλλά ίσως και να είναι περιττός, καθώς στο «4» υπάρχει ο Πρίντεζης, υπάρχει ο Βεζένκοφ, υπάρχει και ο Ρούμπιτ. Επομένως, ίσως φύγει ο Λιθουανός, που έχει και μεγάλο συμβόλαιο.

Παράλληλα ίσως αποκτηθεί ένας ακόμη γκαρντ με το όνομα του Ααρον Τζάκσον να ακούγεται ολοένα και πιο πολύ. Ο Ουίλ Τσέρι είναι μαχητικός και φιλότιμος, αλλά είναι για τρίτος γκαρντ σε αυτό το επίπεδο. Έναν ρόλο, που κάλλιστα μπορεί να παίξει ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο χθες.

Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με Εφές και Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Σε αυτά ίσως παίζει το κεφάλι του και ο Κεστούτις Κεμζούρα, όπως αναφέρει η φημολογία. Θυμίζουμε ότι ο Μίλαν Τόμιτς είναι πλέον άνεργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στον Ολυμπιακό - Αυτός "τελείωσε" μετά την Μακάμπι - Χαιρετάει άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags