Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι με... Μπλατ - Αυτός "τελειώνει" μετά το νέο κάζο - Τόμιτς αντί Κεμζούρα!
| 2019-11-07 23:20:00

Έξαλλοι με... Μπλατ - Αυτός "τελειώνει" μετά το νέο κάζο - Τόμιτς αντί Κεμζούρα!

του Pick n' Scroll
Έξαλλοι με... Μπλατ - Αυτός "τελειώνει" μετά το νέο κάζο - Τόμιτς αντί Κεμζούρα!

Τι φταίει; Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΕΦ. Τρεις αποχωρήσεις.

Ολυμπιακός: Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Και όχι μόνο δεύτερη ήττα, αλλά δεύτερη συντριβή. Τα πράγματα με την Μακάμπι ήταν πολύ χειρότερα, γιατί κόντρα στην Εφές οι Πειραιώτες το πάλεψαν μέχρι ενός σημείου. Εφτασαν μέχρι και το 61-67, αλλά δεν μπόρεσαν παραπάνω.

Και δεν μπόρεσαν, γιατί πλέον δεν έχουν την δυναμική του παρελθόντος. Δεν είναι ο Ολυμπιακός, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι Αγγελόπουλοι.

Από κει και πέρα, αρκετοί τα έχουν βάλει με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τις επιλογές, που έκανε το καλοκαίρι. Ηδη ο Μπόλντγουιν με τον Χαπ ουσιαστικά δεν είναι στο μεγάλο λιμάνι, ενώ όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που κόντρα στην Εφές δεν έπαιξε καθόλου. Αλλωστε πλέον ο Λιθουανός είναι περιττός, αφού στο «4» υπάρχει ο Πρίντεζης, ο Ρούμπιτ και ο Βεζένκοφ. Δεν χωράει πλέον ο Κουζμίνσκας, που συν τοις άλλοις έχει και μεγάλο συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να τον ξεφορτωθεί και αυτόν.

Βεβαίως στην εξίσωση δεν μπορεί να μην μπει και ότι η Εφές είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ακόμη και σε κανονική κατάσταση να ήταν οι Πειραιώτες, πάλι οι Τούρκοι θα μπορούσαν να κερδίσουν. Το θέμα, όμως, γίνεται για τον λόγο ότι ο Ολυμπιακός έχασε στο τέλος με κατεβασμένα τα χέρια. Αν ήταν ανταγωνιστικός και πάλευε και έχανε στις λπτομέρειες, ενδεχομένως τώρα να μην φώναζε κανείς. Ο κόσμος, όμως, του Ολυμπιακού είναι πλέον στα κάγκελα και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και με τον Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος δεν φαίνεται αρκετός για αυτό, που καλείται να υπηρετήσει. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχουμε και άλλη αλλαγή με τον Μίλαν Τόμιτς να είναι ελεύθερος εδώ και μερικές μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οργιάζουν" οι φήμες για τρελή πρόταση Ολυμπιακού - Πάνω από 1,5 "μύριο" για σουπερλιγκάτο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags