Facebook Pixel Παναθηναϊκός: 5-3 αντί για 6-1 - "Ξεφτιλίζει" Ολυμπιακό - Κωλοτούμπα με Τόμας - "Όργια" από την "καψούρα" Μπλατ
Μπάσκετ
| 2019-11-08 23:27:00

5-3 αντί για 6-1 - "Ξεφτιλίζει" Ολυμπιακό - Κωλοτούμπα με Τόμας - "Όργια" από την "καψούρα" Μπλατ

του Pick n' Scroll
5-3 αντί για 6-1 - "Ξεφτιλίζει" Ολυμπιακό - Κωλοτούμπα με Τόμας - "Όργια" από την "καψούρα" Μπλατ

Χτυπούν το κεφάλι τους. Καμία σύγκριση. Πίνουν νερό στο όνομά του.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία ακόμη νίκη στο δρόμο για την πρόκριση στην οκτάδα. Νίκησε τη φιλότιμη Βαλένθια (91-80) και κατά κάποιο τρόπο χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, αφού κάλλιστα θα μπορούσε τώρα να βρίσκεται στο 6-1. Ας όψονται, όμως, οι αβλεψίες του στα δύο παιχνίδια με Βιλερμπάν και Αρμάνι. Τα είχε στα χέρια του, αλλά τα έχασε.

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, οι νταμπλούχοι είναι πλέον στο 4-3 και ετοιμάζονται σιγά σιγά για το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους κόντρα στην Αλμπα. Αν κάνουν το 5-3 τότε θα είναι ευτυχισμένοι, αφού η λογική λέει ότι όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.

Το εντυπωσιακό με τον Παναθηναϊκό είναι η ευκολία του στο σκοράρισμα. Στο ματς με τη Βαλένθια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Είχε φτάσει, όμως, τους 80 πόντους από το 35’. Και μοιραία γίνεται η σύγκριση και με τον Ολυμπιακό, που σε αρκετά παιχνίδια φέτος μετά βίας έχει ξεπεράσει τους 60 πόντους, τι κι αν έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες.

Ο Νικ Καλάθης ήταν εκείνος, που για μία ακόμη φορά έλυσε τον γόρδιο δεσμό, όταν η Βαλένθια ήταν απειλητική, αλλά ο Ντεσόν Τόμας ήταν ο κορυφαίος του παρκέ. Τον Αμερικάνο πέρυσι όταν τον πήρε ο Παναθηναϊκός πολλοί τον έβλεπαν με μισό μάτι. Τώρα, όμως, άπαντες πίνουν νερό στο όνομά του, αφού μαζί με τον Καλάθη είναι οι πιο σταθεροί και πιο ποιοτικοί παίκτες του "τριφυλλιού".

Η Βαλένθια κατάφερε μέχρι ένα σημείο να είναι απειλητική κι αυτό χάρη στον Τζόρνταν Λόιντ, έναν παίκτη που ήθελε πολύ ο Ντέιβιντ Μπλατ να φέρει στον Ολυμπιακό. Ο Λόιντ, όμως, έμεινε πέρυσι στο Τορόντο, πήρε το πρωτάθλημα με τους Ράπτορς για να επιστρέψει φέτος στην Ευρώπη για τη Βαλένθια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ "βόμβα" για Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλο! Είναι ποτέ δυνατόν να ισχύει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags