Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μέταλλο πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, δύο κόκκινες σε ΟΦΗ – Τον αλλάζει επίπεδο, "σκάει" μεταγραφή!
| 2019-11-09 23:17:00

Μέταλλο πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, δύο κόκκινες σε ΟΦΗ – Τον αλλάζει επίπεδο, "σκάει" μεταγραφή!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μέταλλο πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, δύο κόκκινες σε ΟΦΗ – Τον αλλάζει επίπεδο, "σκάει" μεταγραφή!

Το πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου που δεν είδαμε...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μία νίκη και έφτασε τους 45 αγώνες χωρίς ήττα. Να λέμε καλά που θυμάμαι ακόμα πως γράφεται η λέξη, γιατί σιγά-σιγά αρχίζω να ξεχνάω τι σημαίνει.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δείχνει πως αρχίζει να αποκτά αργά, αλλά σταθερά το δικό της στυλ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και επιτίθεται κυρίως από τα πλάγια με την αριστερή πλευρά να είναι αυτή που δείχνει έως τώρα να κάνει όλη τη δουλειά.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα ο ΠΑΟΚ εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες και στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο αρχίζει και μοιάζει πιο σοβαρός και πιο... στιβαρός στα μετόπισθεν. Πάντως για να τα λέμε όλα χρειάζεται ακόμα δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Πάντως, το γεγονός πως δεν δέχθηκε γκολ είναι κάτι σημαντικό.

Αναμφισβήτητα αν κάναμε ψηφοφορία για τον... πρωταγωνιστή του Δικεφάλου στους έως τώρα αγώνες που έχει δώσει έως τώρα, νομίζω πως ο Μίσιτς θα έβγαινε πρώτος με ποσοστά αυτοδυναμίας. Ο Κροάτης κάνει τα πάντα για να πείσει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να τον αποκτήσουν από τη Σπόρτινγκ και αν συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο, νομίζω πως όντως θα αποκτηθεί, τώρα το αν θα πληρωθεί η ρήτρα του ή ένα πιο χαμηλό ποσό είναι μια άλλη κουβέντα, που είναι νωρίς να την κάνουμε.

Πάντως, ο Μίσιτς αποδεικνύει περίτρανα πως είναι ένας ποδοσφαιριστής top επιπέδου που έχε την ικανότητα να ανεβάζει level τη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο... Βασικά ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός πως η NOVA στη φάση που ο ΠΑΟΚ ζητάει πέναλτι (σε χέρι του Μαρινάκη μέσα στην αντίπαλη) περιοχή έδειξε... ριπλέι από την άλλη άκρη του γηπέδου, θύμιζε την οπτική γωνία του Ζίβκοβιτς, ενώ την αμέσως επόμενη φάση (το φάουλ του Ελ Καντουρί) το είδαμε 6-7 φορές, έτσι για να το εμπεδώσουμε.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μέταλλο πρωταθλητή και αν ο Σωτηρίου δεν έκανε την εμφάνιση της ζωή του, και είχαν αποβληθεί οι Νέιρα και Γιαννούλης σίγουρα θα είχε περάσει πολύ πιο εύκολα από την Κρήτη.

Βέβαια με τα αν δουλειά δεν γίνεται, αλλά δεν γίνεται να παραβλεφθεί το γεγονός πως έγιναν διαιτητικά λάθη κατά του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Αυτό είναι το πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ στο 88' - "Τριπλή παράβαση" (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags