Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Όργωσε" ο Λημνιός, μαγκιά με Κουλούρη - "Φευγάτος" Γαλανόπουλος - Άλλαξε τον Σταφυλίδη!
| 2019-11-19 00:06:00

"Όργωσε" ο Λημνιός, μαγκιά με Κουλούρη - "Φευγάτος" Γαλανόπουλος - Άλλαξε τον Σταφυλίδη!

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Όργωσε" ο Λημνιός, μαγκιά με Κουλούρη - "Φευγάτος" Γαλανόπουλος - Άλλαξε τον Σταφυλίδη!

"Ζεσταίνει" τα 15 εκατομμύρια. Πανηγυρίζει η ΑΕΚ. Ρίσκο Φαν'τ Σιπ.

Εθνική Ελλάδας: Μία ακόμα νίκη, που βοηθάει στο καλό κλίμα και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας, πραγματοποίησε η Ελλάδα που επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Φινλανδίας και έκλεισε με χαμόγελα και αισιοδοξία την προκριματική φάση παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό.

Η Ελλάδα για τέταρτο συνεχόμενο ματς (προηγήθηκαν αυτά κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Αρμενία) έπαιξε πολύ καλά, είχε συγκεκριμένο πλάνο και επιτέλους έδειξε ικανή να παράγει ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κατάφερε και πάλι να βρει δύο γκολ, ενώ όπως συνέβη τόσο με την Βοσνία όσο και με την Αρμενία, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Μάλιστα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρότι δεν βρήκε δίχτυα, κορυφαίος της Εθνικής ήταν ο Δημήτρης Λημνιός ο οποίος... όργωσε την δεξιά πλευρά, ταλαιπώρησε πάρα πολύ την άμυνα των Φινλανδών, ενώ έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ. Μάλιστα, στο δεύτερο παρά το νεαρό της ηλικίας είχε την ωριμότητα παρότι ήταν μπροστά στην εστία αλλά σε δύσκολη γωνία, να μην τελειώσει τη φάση μόνος του, αλλά να κάνει το δύσκολο γύρισμα στον επερχόμενο Κουλούρη. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα και αποθεώθηκε από όλους τους συμπαίκτες του και τον Φαν΄τ Σιπ μετά το γκολ!

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε λοιπόν πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ενώ με τη νέα του εμφάνισή αύξησε όπως είναι λογικό και την... τιμή του. Άλλωστε, εδώ και καιρό βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και παρότι ο Δικέφαλος δεν παίζει στην Ευρώπη, ο ίδιος έχει αρπάξει την ευκαιρία και ξεχωρίζει μέσω της Εθνικής. Γι’ αυτό και έχουν φουντώσει τελευταία τα σενάρια για μεταγραφή του το επόμενο καλοκαίρι, αν και οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να τον δώσουν φθηνά, αφού υπάρχει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ.



Από εκεί και πέρα, ένας άλλος παίκτης που ξεχώρισε και για τον οποίο επίσης βρίσκονται πολλοί σκάουτερς στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού, έτρεξε πάρα πολύ στη μεσαία γραμμή και βοήθησε ανασταλτικά, ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ. Σίγουρα οι άνθρωποι της Φέγενορντ και της Άιντραχτ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) για να τον δουν και από κοντά, θα έμειναν ικανοποιημένοι.

Πάντως, υπήρχαν και αρνητικά για την Ελλάδα αυτή τη φορά, καθώς μπορεί επιθετικά η Εθνική να... πετούσε φωτιές, ωστόσο αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα και δυσκολεύτηκε να σταματήσει τον Τεέμου Πούκι, παρότι έπαιζε μόνος του στην κορυφή. Μάλιστα, φάνηκε πως είναι αρκετά ριψοκίνδυνη η επιλογή του Φαν’τ Σιπ να ξεκινάει τον Κώστα Σταφυλίδη στα στόπερ. Ο νεαρός μπακ έκανε τραγικό λάθος στο 0-1 και... πούλησε την μπάλα σε μία εύκολη φάση, το οποίο σε ποιο κρίσιμο ματς θα μας στοίχιζε. Ο Έλληνας άσος προφανώς και έχει την ποιότητα και την εμπειρία να παίζει στην Εθνική, ωστόσο καλύτερα να ξεκινάει στη θέση του (αριστερό μπακ) να μπαίνει στο κέντρο της άμυνας ένας κανονικός στόπερ.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Λάμπρου, νέο ξέσπσμα λόγω... Εθνικής - Με αυτόν είναι έξαλλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags