Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χτυπάνε το κεφάλι τους - Αυτοί έκαναν τη ζημιά - Το γύρισε ο... τελειωμένος - Τσουνάμι μετά την Άλμπα!
| 2019-11-19 23:39:00

Χτυπάνε το κεφάλι τους - Αυτοί έκαναν ζημιά - Το γύρισε ο... τελειωμένος - Τσουνάμι μετά την Άλμπα!

του Pick n' Scroll
Χτυπάνε το κεφάλι τους - Αυτοί έκαναν ζημιά - Το γύρισε ο... τελειωμένος - Τσουνάμι μετά την Άλμπα!

Δικό του παιχνίδι. Τον έχουν ανεβάσει δύο. Τέλος η Ευρωλίγκα;

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά για μεγάλο διάστημα κόντρα στην Μπάγερν, αλλά το τέλος είναι εκείνο που μετράει. Και το τέλος δεν ήταν καλό για τους Πειραιώτες. Εχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Εχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία να σβήσουν την γκέλα που είχαν κάνει στο ΣΕΦ με αντίπαλο τη Ζενίτ.

Και δεν τα κατάφεραν, γιατί στην τελική ευθεία του ματς η συμπεριφορά τους κυρίως στο επιθετικό κομμάτι δεν ήταν η πρέπουσα. Η Μπάγερν χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο έπιασε στον ύπνο τους Ερυθρόλευκους και πέτυχε τον στόχο της. 

Βασίστηκε στο καταπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο του Μάοντο Λο, αλλά και σε δύο Γερμανούς, που δεν είναι από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της. Τον Μπαρτέλ και τον Ζίπσερ. Οι δύο τους έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό και ειδικά ο πρώτος πέτυχε ορισμένα πολύ σημαντικά καλάθια.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε, παρότι είναι ξεκάθαρο ότι η ποιότητα του έχει ανέβει αρκετά με την απόκτηση του Ρότσεστι και του Ριντ. Αλλά στη βελτίωση έχει παίξει ρόλο και η ενεργοποίηση του Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ενός παίκτη, που ήταν στην πόρτα της εξόδου, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Με τη Ζαλγκίρις ήταν χρήσιμος, στο παιχνίδι με την Μπάγερν έκανε πολύ περισσότερα πράγματα.

Δεν έφταναν, όμως, όλα αυτά ώστε να έρθει μία νίκη που θα έκανε πολύ ευκολότερη τη ζωή του Ολυμπιακού. Και πλέον πάει για το ματς με την Αλμπα με άσχημη ψυχολογία. Και ξέροντας ότι αν γυρίσει με άδεια τα χέρια, το μέλλον του στην Ευρωλίγκα και στη χρονιά δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό. Κάθε άλλο θα λέγαμε.

Για αποφάσεις για το μέλλον, για νέες κινήσεις, δηλαδή, όλα θα φανούν μετά το παιχνίδι με την Αλμπα. Προφανώς αν νικήσει ο Ολυμπιακός, τίποτα δεν θα γίνει. Αν, όμως, χάσει, όλα θα είναι πιθανά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη Μαρτίνς με τον... ξεχασμένο - Τον κάνει βασικό, στον "πάγο" το δικό του παιδί!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags