Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Για πλάκα τη Λάρισα - Φοβισμένος ο Ολυμπιακός - "Φάπα" με Τότεναμ - Φαβορί στο Καραϊσκάκη
| 2019-11-24 21:36:00

Για πλάκα τη Λάρισα - Φοβισμένος ο Ολυμπιακός - "Φάπα" με Τότεναμ - Φαβορί στο Καραϊσκάκη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Για πλάκα τη Λάρισα - Φοβισμένος ο Ολυμπιακός - "Φάπα" με Τότεναμ - Φαβορί στο Καραϊσκάκη

Είναι πρώτος και νταμπλούχος. Να στείλει mail στην ΠΑΕ...

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κέρδισε στο... ρελαντί την ΑΕΛ, με μια ενδεκάδα που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτή που θα παραταχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και πλέον έχει το χρόνο να προετοιμαστεί για το ντέρμπι όντας ο πρώτος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ελληνική μητέρα των μαχών έρχεται και όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας θα είναι στραμμένα στον αγώνα του νταμπλούχου κόντρα στο φοβισμένο Ολυμπιακό. 

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος έχει το αβαντάζ σε θέμα ψυχολογίας, αφού κέρδισε την ΑΕΛ και πλέον οδηγεί αυτός την κούρσα του πρωταθλήματος από την 1η θέση, την ώρα που ο Ολυμπιακός βυθίζεται στην εσωστρέφεια μετά την γκέλα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και ενώ οι Ασπρόμαυροι έχουν μία βδομάδα να προετοιμαστούν, οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Τότεναμ με τις πιθανότητες... φάπας να είναι αρκετές για την ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, για να τα λέμε όλα ο ΠΑΟΚ ναι μεν είναι το φαβορί στο ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος και πιο σοβαρός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αν θέλει να φύγει από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος έχει κάνει πολλά βήματα προς το επιθυμητό επίπεδο, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Το καλό είναι πως δείχνει ότι έχει μέταλλο και μάχεται σε κάθε ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός τρέμει από τον φόβο και αυτό ο ΠΑΟΚ πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Αυτό το ντέρμπι θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αφού οι Ασπρόμαυροι θα κατέβουν στο Καραϊσκάκη ως νταμπλούχοι και είναι για δεύτερη σεζόν η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και τις περισσότερες πιθανότητες νίκης.

Και για το κλείσιμο... Είναι πραγματικά μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω ότι ο Κώστας Καραπαπάς παρακολουθεί PAOK TV. Ωστόσο, αφού κάνει και σχόλια ως τηλεθεάτης να μας πει τι δεν του αρέσει, να στείλει στην τελική ένα mail στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που από όσο ξέρω τα διαβάζει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Ουάρντα στην Τούμπα - Δεν ξανάγινε - Δείτε τι συνέβη όταν τον είδαν οι ΠΑΟΚτσήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags