Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Ολυμπιακός: Ιωνικός η Μπασκόνια - Συντριβή Ολυμπιακού - Εκπληκτικό δίδυμο για F4 - Θέλουν... Χάντερ!
Μπάσκετ
| 2019-11-28 23:15:00

Ιωνικός η Μπασκόνια - Συντριβή Ολυμπιακού - Εκπληκτικό δίδυμο για F4 - Θέλουν... Χάντερ!

του Pick n' Scroll
Ιωνικός η Μπασκόνια - Συντριβή Ολυμπιακού - Εκπληκτικό δίδυμο για F4 - Θέλουν... Χάντερ!

"Βράζουν" όλοι πριν το ντέρμπι. Ποιον θα φέρει ο Πιτίνο;

Ρικ Πιτίνο - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός συνέχισε αυτό που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μπάγερν. Ηταν εντυπωσιακός και έκανε την Μπασκόνια να φαίνεται σαν τον... Ηρακλή και τον Ιωνικό. Το 100-68 άλλωστε μιλάει από μόνο του, στην πρεμιέρα του Πιτίνο στον "πράσινο" πάγκο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έφυγε ενθουσιασμένος από το ΟΑΚΑ, καθώς είδε μία μεγάλη εμφάνιση και μία εμφατική νίκη. Και θέλει ανάλογη συνέχεια, κυρίως στο ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Εκεί το sold out θεωρείται δεδομένο με τους φίλους του Εξάστερου να θέλουν όχι απλή νίκη, αλλά και μία μεγάλη διαφορά. Θα είναι η πρώτη φορά που συναντώνται οι δύο ομάδες, μετά τον επεισοδιακό αγώνα του ΟΑΚΑ και η ανυπομονησία είναι τεράστια.

Ο Τζίμερ Φριντέτ έδειξε τι μπορεί να κάνει με τους 21 πόντους που σημείωσε και τις 5 ασίστ που έδωσε. Μαζί με τον Νικ Καλάθη συγκροτούν ένα εκπληκτικό δίδυμο, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο Πιτίνο για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ-φορ.

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υστέρησε κανείς από το "τριφύλλι". Κι αυτό, γιατί έπαιξε αρμονικά, έπαιξε ως ομάδα και έβγαλε στο παρκέ τις αρετές του απέναντι στην Μπασκόνια που είναι κι αυτή ομάδα  που παλεύει για την οκτάδα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει έναν ψηλό ακόμη, στο στυλ του Χάντερ της Μακάμπι, αλλά ο προπονητής του δεν θα αποφασίσει από τώρα. Θέλει να δει κι άλλα ματς πριν πάρει οριστική απόφαση. Πάντως η υλοποίηση μίας μεταγραφής είναι στο μυαλό του Πιτίνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα Αλαφούζου - Παίρνει Έλληνα παικταρά από άλλη top ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags