Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι να κάνει ο Τίγρης με Βράνιες - "Γράφουν" Κωστένογλου οι παίκτες - "Μας έκαναν Παναθηναϊκό"
| 2019-11-30 22:24:00

Τι να κάνει ο Τίγρης με Βράνιες - "Γράφουν" Κωστένογλου οι παίκτες - "Μας έκαναν Παναθηναϊκό"

Sportdog Team
Τι να κάνει ο Τίγρης με Βράνιες - "Γράφουν" Κωστένογλου οι παίκτες - "Μας έκαναν Παναθηναϊκό"

Μόνο φυλακή δεν είχε πάει. Τελείωσε το πρωτάθλημα!

Δεν ξέρω τι σόι άνθρωπος είναι  ο Μελισσανίδης. Δεν έχουμε κάνει παρεάκι και δεν έχουμε ανοίξει συζήτηση.

Αλλά  και ο Ιώβ ο ίδιος να ήταν, η πλέον υπομονετική φιγούρα της Παλαιάς Διαθήκης, κάποια στιγμή θ’ αγανακτούσε με τα καμώματα του Βράνιες!

Δηλαδή του έσωσε την καριέρα που μόνο φυλακή δεν είχε πάει στο Βέλγιο. Δηλαδή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τον υποδέχτηκε στην οικογένεια της ΑΕΚ άνευ όρων και προϋποθέσεων. Δηλαδή ανέχτηκε το γιουγκοσλάβικο γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως παραμονές του ντέρμπι. Δηλαδή του έριξε μια ποινή κάτι παραπάνω από φιλική για όλες τις βλακείες που πόσταρε και την εν γένει άθλια συμπεριφορά του. Δηλαδή τον ξανάβαλε στην ομάδα, κανονικά και με το νόμο δίχως να τον καψονάρει. Και πήγε κι αποβλήθηκε εκεί που σκιζότανε όλοι οι συμπαίκτες του μπας και καταφέρουν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο;

Και με καραμπινάτη κόκκινη μάλιστα, απ’ αυτές που μαθαίνεις την πρώτη μέρα σου με σορτσάκι πώς να την αποφύγεις. Του κόλλησε ο Μαρινάκης, τον θώπευσε, του είπε δυο γαλλικά κι αντί να τον κλάσει ο Βράνιες του κατέβασε τη χέρα στη μούρη. Κεραυνοβολήθηκε ο άλλος (αναμενόμενο…), έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας, δεν είχε επιλογή ο διαιτητής. Ας πρόσεχες φιλαράκι, δεν είναι τυχαίο ότι μερικοί παίκτες βγάζουν λεφτά και κάποιοι άλλοι βγάζουν όνομα!



Να ‘τανε όμως μόνο ο Βράνιες, που έδειξε αρρώστια στο ματσάκι με τον ΟΦΗ…

Όλη η ΑΕΚ μπήκε γριπιασμένη να παίξει και κουτουλάγανε ο ένας στον άλλον από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Σαν κατσούλια που μόλις έχουν ανοίξει τα ματάκια τους παραπατούσαν και, φυσικά, άλλο που δεν θέλανε οι αντίπαλοί τους. Ψύχραιμα, χαλαρά, φλεγματικά, πήραν τους τρεις βαθμούς παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο απέναντι στην κατσικοκλεφτική στρατηγική του Δικέφαλου. Για την οποία τη μισή ευθύνη φέρουν οι ποδοσφαιριστές και την άλλη μισή ο Κωστένογλου.

Αλλά τόσο μπορεί, τόσο κάνει κι αυτός. Άλλαζε παίκτες, άλλαζε πτέρυγες, άλλαζε τακτική, δεν γίνεται να πεις ότι δεν προσπάθησε. Το παιχνίδι ωστόσο είχε χαθεί πριν καν μπει η ομάδα στο χόρτο. Είχε απολεσθεί με τη φημολογία των ημερών, όπου αραδιάζονταν τα ονόματα προπονητών σαν στραγάλια. Μέσα σε όλο τον κουρνιαχτό, άντε βρες μου εσύ έναν παίκτη που έκατσε ν’ ακούσει τις οδηγίες του Κωστένογλου. Από το ένα αυτί μπαίνανε και από το άλλο βγαίνανε και στη διαδρομή συναντούσαν το απόλυτο κενό. Έτσι συμβαίνει με τους μελλοθάνατους, δεν είναι σαν τις αμερικάνικες ταινίες που βρίσκουν τελευταία στιγμή καινούρια στοιχεία και αθωώνεται ο κατηγορούμενος…

Και τώρα; Τώρα τελείωσε και επισήμως το φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ και δεν  έχει γράψει ακόμη Δεκέμβριο το κοντέρ. Όσες φωτογραφίες απ’ το σκέπαστρο της Αγιά Σοφιάς και να σκάσουν μύτη, όσα αποκλειστικά απ’ την υπογειοποίηση και να εμφανισθούν, όσα καυτά ρεπορτάζ για τους συμπαίκτες της G20 και να δημοσιευθούν, αυτή είναι η πικρή αλήθεια και δεν αλλάζει. Έξω απ’ το πρωτάθλημα μια μέρα πριν μπει επισήμως ο χειμώνας. «Παναθηναϊκό μας κάνανε», που είπε κι ένας φίλαθλος του Δικεφάλου στο καφενείο του Λουκά στο Παγκράτι, όπου καθόμασταν και βλέπαμε τον αγώνα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο όνομα για την ΑΕΚ - Αυτόν "χτύπησε" ο Ίβιτς για την άμυνα - Tρελά λεφτά - Tον ξέρεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags