Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Στο Kαραϊσκάκη θα το έδινε - Ομάδα από ατσάλι - Ξεφεύγει... έτη φωτός - Νέο σκάνδαλο με Ιβάν
| 2019-12-07 21:40:00

Στο Kαραϊσκάκη θα το έδινε - Ομάδα από ατσάλι - Ξεφεύγει... έτη φωτός - Νέο σκάνδαλο με Ιβάν

του Μάνου Τσαλγατίδη
Στο Kαραϊσκάκη θα το έδινε - Ομάδα από ατσάλι - Ξεφεύγει... έτη φωτός - Νέο σκάνδαλο με Ιβάν

Πάτησε την Ξάνθη. Σκάνε μεταγραφές. Αγόρασε τα πούλμαν!

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν. Σκόραρε 5 γκολ, αλλά μέτρησαν τα δύο είχε τέσσερα δοκάρια, ενώ υπήρξε και ένα πέναλτι που δίνεται και δεν δίνεται.

Bασικά για να τα λέμε όλα, υπάρχουν γήπεδα που δίνεται και γήπεδα που δεν δίνεται. Στο Καραϊσκάκη για παράδειγμα, εκεί που τι VAR... βραχυκυκλώνει και δείχνει λείψεις από τον γαλαξία της Ανδρομέδας θα είχε δοθεί χωρίς πολλές σκέψεις.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κυριολεκτικά... πάτησε την Ξάνθη που κατάφερε να απειλήσει τον Δικέφαλο μόλις μία φορά στο 94ο λεπτό.

Γενικά όσο περνάει ο καιρός οι Ασπρόμαυροι δείχνουν πως είναι ένα σύνολο φτιαγμένο από ατσάλι, που δεν το λυγίζει κανείς και πάνω από όλα είναι ομαδικότητα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπίσεσβαρ δεν διάγει την καλύτερη περίοδό του και ίσως σε αυτό να ευθύνεται το γεγονός πως ξεκινούσε βασικός σε συνεχόμενα ματς, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό. Ο Ολλανδός είναι ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής που χρειάζεται διαχείριση. Στον αγώνα με την Ξάνθη πέρασε ως αλλαγή και έμοιαζε με τον γνωστό καλό Μπίσεσβαρ που όλοι θαυμάζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Μπορεί ο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου να είπε πως δεν θέλει μεταγραφές (άλλωστε στις μέρες μας όλοι οι προπονητές αυτό λένε), αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση και τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί, έτσι ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας του και να ξεφύγει... έτη φωτός από τους αντιπάλους του.

Και επειδή ξέρω ότι στον Ολυμπιακό διαβάζουν sportdog, τους έχω ακόμα ένα φοβερό σκάνδαλο για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Ο Δικέφαλος στο Καραϊσκάκη πήγε με πούλμαν σε χρώμα χρυσό. Η Ξάνθη ήρθε στην Τούμπα με το ίδιο χρώμα πούλμαν, αλήθεια τι κρύβεται πίσω από αυτό; Μήπως ο Σαββίδης αγόρασε και τις εταιρείες πούλμαν στην Ελλάδα.

Πάντως, για να τα λέμε όλα ο ΠΑΟΚ περισσότερη προσπάθεια κατέβαλλε στον αγώνα με την Ξάνθη, παρά με τον Ολυμπιακό, όπου οι Ερυθρόλευκοι πήραν μόλις έναν βαθμό και αυτόν επειδή ο Δικέφαλος αποφάσισε να ρίξει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στη Σούπερ Λιγκ! Έξαλλος ο Σαββίδης - Τρελό... χουνέρι σε Κούγια - Τον "καταστρέφει"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags