Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξαιρετικός Λάμπρου παρά τις... υπερβολές - Απάντησε στην γκρίνια ο Πέλκας - Λάθος Φερέιρα με Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-15 19:08:00

Εξαιρετικός Λάμπρου παρά τις... υπερβολές - Απάντηση Πέλκα στην γκρίνια - Λάθος Φερέιρα με Γιαννούλη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Εξαιρετικός Λάμπρου παρά τις... υπερβολές - Απάντηση Πέλκα στην γκρίνια - Λάθος Φερέιρα με Γιαννούλη

Ο άνθρωπος είναι killer και το δείχνει σε κάθε ματς!

ΠΑΟΚ: Ήταν ένα ωραίο και χαλαρό απόγευμα στην Τούμπα. Ήλιος 14 βαθμοί Κελσίου και ο ΠΑΟΚ να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος φάνηκε πιο φρέσκος και ανανεωμένος και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι Λάζαρος Λάμπρου, Δημήτρης Πέλκας και Τσούμπα Άκπομ.

Για να λέμε την αλήθεια, ο Λάμπρου στον αποψινό αγώνα συστήθηκε ουσιαστικά στην Τούμπα. Ο νεαρός έδειξε πως έχει εξαιρετική τεχνική, ταχύτητα, αλλά και οξυδέρκεια. Βέβαια υπήρξαν φάσεις που υπερέβαλλε με τη μπάλα στα πόδια, ωστόσο αυτό δικαιολογείται, αφού προσπαθούσε να δείξει και να αποδείξει στον προπονητή του, πως έχει θέση στο ρόστερ.

Ο Πέλκας από την άλλη έκανε τα πάντα! Σκόραρε, έβγαλε ασίστ, ενώ έκανε και... λάθη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλού είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που προσπαθεί να βρει τη φόρμα του, κόντρα στη... γκρίνια (άλλες φορές δικαιολογημένη, άλλες όχι και τόσο). Σίγουρα πάντως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα καλά του μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες.

Υπάρχει κάτι που θέλω να πω. Να το βγάλω από μέσα μου. Καταλαβαίνω πως ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι πολύ σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ίσως θα έπρεπε κάπου να ξεκουραστεί. Θα πει κάποιος πώς θα μείνει εκτός λόγω καρτών στον αγώνα με τον Αστέρα. Οκ ναι, αλλά πιστεύω θα μπορούσε να αντικατασταθεί και να πάρει λιγότερο χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος είχε κλειδώσει την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ έδειξε πως έχει βάθος και ταλέντο στο ρόστερ του και ότι έχει λύσεις και αρκετά... όπλα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Αυτό το παλικάρι ο Σφιντέρσκι σωματικά μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, αλλά ο Πολωνός είναι ένας killer και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφάρα που... έκλεισε για ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια – Τα "έσπρωξε" ο Ιβάν, τρέλα με τη Θεσσαλονίκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags