Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο project του ελληνικού ποδοσφαίρου – Ούτε... με τα μάτια στο Γ. Καραϊσκάκης
| 2020-01-19 22:30:00

Στον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο project του ελληνικού ποδοσφαίρου – Ούτε... με τα μάτια στο Γ. Καραϊσκάκης

του Μάνου Τσαλγατίδη
Στον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο project του ελληνικού ποδοσφαίρου – Ούτε... με τα μάτια στο Γ. Καραϊσκάκης

Το VAR που υπήρχε στην Τούμπα και η ατάκα "γελάει η Ελλάδα"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το VAR ήρθε στη ζωή μας για να βοηθήσει τους διαιτητές και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μέσω αυτού του συστήματος έχουν τη δυνατότητα να ξαναδούν τις φάσεις και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Μπορεί να με εκνευρίζει αφόρητα, το γεγονός πως οι ρέφερι συνομιλούν με το δωματιάκι του VAR για κανέναν πεντάλεπτο, μέχρι να πάρουν απόφαση, αλλά αν είναι να παίρνονται  οι ορθές αποφάσεις ας μιλάνε όσο θέλουν.

Ο ΠΑΟΚ αν και για ακόμα μια φορά δεν έθελξε, αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα τρεις φορές να μην απειληθεί ιδιαίτερα και στο τέλος να βγει νικητής από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν έδειξε πως είναι ένας killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή και παρά το γεγονός πως η σωματοδομή του δεν το προδίδει, είναι ένας παίκτης που μέσα στο... κουτί «κεντάει».

Δεν έχω μαντικές ικανότητες, αλλά μπορώ να προβλέψω πως και πάλι ανοίγει η κουβέντα για την αξιοποίηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο νεαρός Κατερινιώτης επιθετικός δείχνει πως επιθετικά έχει πολύ ταλέντο, ωστόσο χρειάζεται να βελτιώσει και τις επιστροφές του. Είμαι της άποψης πως ο Φερείρα πρέπει να βρει τρόπο να τον αξιοποιήσει, αφού είναι ένα από τα μεγάλα project του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γενικά, ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι σοβαρός και έχει την ικανότητα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. 

Φεύγουμε από την Τούμπα και θέλω να πάμε στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Πραγματικά αγωνιούσα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένα σκληρό παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες και πάθος και από τις δύο πλευρές... σίγουρα δεν είδα.

Πιο πολύ με εσωτερικό διπλό στου Ρέντη έμοιαζε παρά με αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League. Οι αμυντικοί του Άρη δεν έκαναν τον κόπο να μαρκάρουν ούτε με τα μάτια.

Παιδιά, εκτίθεστε και σας βλέπει όλη η Ελλάδα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Γ. Καραϊσκάκης με ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι φώναζαν οι οπαδοί - Τον... έριξαν κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags