Facebook Pixel Γέλασαν τα ...Μουστάκα τους με τη βόμβα του σκύλου!
| 2012-11-23 16:23:00

Γέλασαν τα ...Μουστάκα τους με τη βόμβα του σκύλου!

Γέλασαν τα ...Μουστάκα τους με τη βόμβα του σκύλου!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η μεγάλη αποκάλυψη του ανανεωμένου sportdog για τη σχέση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς με την "καυτή" Χριστίνα Μουστάκα!

Πολλές ιστοσελίδες και blogs που δεν καταπιάνονται μόνο με αθλητικά θέματα αναπαρήγαγαν την είδηση που έβγαλε ο σκύλος για τον δεσμό του νεαρού μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου με την πανέμορφη παρουσιάστρια του "Ράδιο Αρβύλα".

Μάλιστα, την είδηση της χρονιάς στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, δημοσίευσαν και τα panionianea.gr, ιστοσελίδα που αναφέρεται αποκλειστικά θέματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, επικαλούμενη το αποκλειστικό θέμα του sportdog.

"Σύμφωνα με το sportdog, η όμορφη Χριστίνα διατηρεί δεσμό με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο άσος των κυανέρυθρων έχει κλέψει την καρδιά της πανέμορφης παρουσιάστριας και σίγουρα έχει πετύχει το πιο ...ωραίο καλάθι της χρονιάς!", αναφέρεται μέσα σε άλλα.

Ωστόσο, η ...χάρη της είδησης που αποκάλυψε ο sportdog δεν περιορίστηκε μόνο εντός συνόρων. Μέχρι και στην Κύπρο υπήρχε αναφορά στη σχέση του Βλαδίμηρου με την sexy Χριστίνα, με το omonoianews.com να φιλοξενεί το σχετικό ρεπορτάζ.

Από εκεί και πέρα, η αποκάλυψη του σκύλου έπαιξε ακόμα και πρώτο θέμα σε πολλά ακόμα sites, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω σχετικές φωτογραφίες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags