Facebook Pixel Να γιατί οι άντρες κάνουν στοματικό στις γυναίκες!
| 2013-12-24 14:45:00

Να γιατί οι άντρες κάνουν στοματικό στις γυναίκες!

Να γιατί οι άντρες κάνουν στοματικό στις γυναίκες!

Οι επιστήμονες το είχαν απορία γιατί οι άντρες γλείφουν το όργανο των γυναικών. 

 Ετσι αποφάσισαν να το ψάξουν το πράγμα και ύστερα από έρευνες δημοσίευσαν μια μελέτη στο περιοδικό «Evolutionary Psychology» η οποία εξηγεί από επιστημονική και εξελικτική σκοπιά τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες κάνουν στοματικό σεξ στις γυναίκες.

Ρωτώντας 243 ετερόφυλους ενήλικες, οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Oakland, στο Rochester του Michigan, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άντρες χρησιμοποιούν την αιδοιολειχία ως μέρος μιας τακτικής για να κρατήσουν τη σύντροφό τους και για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να τους κάνει απιστία!

Οι αντιδράσεις για τη μελέτη είναι πολλές, με τους περισσότερους αναγνώστες να επικρίνουν τους επιστήμονες για το γεγονός ότι εξετάζουν όλες τις ανθρώπινες συμπεριφορές ως «μηχανικές» και για την αποτυχία να δώσουν αποτελέσματα στο γιατί οι γυναίκες κάνουν στοματικό σεξ στους άντρες, το οποίο από επιστημονική άποψη είναι φαινομενικά εξίσου ένα μεγάλο μυστήριο...

Ενας άλλος πιθανός λόγος που οι άντρες ικανοποιούν με τη γλώσσα τους τις γυναίκες είναι η διατήρηση του σπέρματος: Στη μελέτη επισημαίνεται ότι προηγούμενη έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες διατηρούν περισσότερο το σπέρμα μέσα τους όταν έρχονται σε οργασμό λίγο μετά την εκσπερμάτιση του συντρόφου τους, γεγονός που διευκολύνει τη σύλληψη.

Πάντως στα αποτελέσματα της έρευνας, η τελευταία περίπτωση δεν προέκυψε από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Από τις απαντήσεις αυτό που κατάλαβαν οι ερευνητές είναι ότι οι άνδρες καταφεύγουν στο γλείψιμο των γεννητικών οργάνων της γυναίκας προκειμένου να την φτάσουν σε οργασμό και αφού θα είναι ικανοποιημένη, να μην ψάχνεται για τους κερατώσει.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags