Facebook Pixel Ελληνίδες νυμφομανείς απάντησαν αν το μήκος του πέους παίζει ρόλο!
| 2014-01-26 16:30:00

Ελληνίδες νυμφομανείς απάντησαν αν το μήκος του πέους παίζει ρόλο!

Ελληνίδες νυμφομανείς απάντησαν αν το μήκος του πέους παίζει ρόλο!

Δόθηκε η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα.
 

Με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Σeξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο ιδρυτής του Δημήτρης Χατζηχρήστου, καθηγητής Ουρολογίας στο ΑΠΘ, και η υπεύθυνή του Εύη Κυράνα, ψυχολόγος υγείας-σeξολόγος, ξεδιάλυναν μερικούς από τους πιο συνηθισμένους μύθους.

Ένας από τους μύθους που ξεδιαλύθηκε, λοιπόν, είναι το κατά πόσο το «μέγεθος» μετράει για τη γuναίκα. Είναι γνωστό πως το μέγεθος του πέouς αποτελεί πηγή άγχους για πολλούς άντρες, που είναι πεπεισμένοι ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις γυναίκες.

Ωστόσο, σε πρόσφατη μελέτη, μόλις το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέouς είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Όσον αφορά το πάχος , μόλις το 32% των γυναικών είπαν πως είναι σημαντικό.

Η αγωνία των ανδρών πηγάζει από τις λανθασμένες απόψεις που έχουν και για το ποιο ακριβώς είναι το φυσιολογικό μέγεθος. Το μήκος του πέouς σε στuση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος είναι τα 13 εκ.), ενώ ως παθολογικό είναι το μήκος κάτω από τα 7 εκατοστά, δεδομένου ότι το μήκος του κόλπou είναι περίπου 7 εκατοστά.

Πηγή: to-mati.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags