Facebook Pixel Το καλό στοματικό θέλει το παγάκι του!
| 2014-01-03 12:10:00

Το καλό στοματικό θέλει το παγάκι του!

Το καλό στοματικό θέλει το παγάκι του!

Ένα έξυπνο tip που μπορείς να εφαρμόσεις με την παρτενέρ σου για να σου κάνει ένα αξέχαστο στοματικό σεξ είναι το παγάκι! Μάλιστα το παγάκι! 

Αναρωτιέστε πώς μπορεί να βοηθήσει και με τη σκέψη μόνο σας έπιασε κρύος ιδρώτας; Να πως: Όταν βάζετε το πέος σας στο στόμα της πέρα από την επιδέξια γλώσσα της που σας περιποιείται αυτό που απολαμβάνεται είναι η θερμότητα που νιώθετε μέσα στο στόμα της.

Σύμφωνα με έρευνες η εναλλαγή ζεστού κρύου στη θερμοκρασία του στόματος δημιουργεί μεγαλύτερη υπερδιέγερση και θα σας τρελάνει περισσότερο.

Ζητήστε λοιπόν από την παρτενέρ σας να έχει δίπλα της κατά τη διάρκεια του στοματικού ένα παγάκι και να το βάλει για λίγο δευτερόλεπτα στο στόμα της και μετά να συνεχίσει την πράξη. Είναι εκπληκτικό το αίσθημα και η τρέλα που θα νιώσετε από την αλλαγή της θερμοκρασίας ζεστό σε κρύο.

Αυτό μπορείται να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια του στοματικού και μάλιστα αν θέλετε να το νιώσετε ακόμα πιο έντονα μπορεί δίπλα της να έχει και ένα ποτήρι με ένα ζεστό ρόφημα. Θα εναλάσσει λοιπόν στο στόμα της το παγάκι με μερικές γουλιές από το ζεστό ρόφημα οπότε θα νιώσετε έντονα την αλλαγή της θερμοκρασίας πάνω στο πέος σας που θα σας απογειώσει.

Πηγή: sirina.tv

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags