Facebook Pixel Σότσι 2014: Η ερωμένη του Πούτιν και… λεσβιακά φιλιά στην τελετή έναρξης (ΦΩΤΟ)
| 2014-01-31 22:22:00

Σότσι 2014: Η ερωμένη του Πούτιν και… λεσβιακά φιλιά στην τελετή έναρξης (ΦΩΤΟ)

Σότσι 2014: Η ερωμένη του Πούτιν και… λεσβιακά φιλιά στην τελετή έναρξης (ΦΩΤΟ)

Πραγματική… επανάσταση αναμένεται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Θα δώσει το πράσινο φως ο Πούτιν;

Όσο οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν με το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων να φωλιάζει στο μυαλό των Ρώσων αξιωματούχων και του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, μία διαφορετική νότα «σπάει» την αγωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, την ολυμπιακή φλόγα αναμένεται να ανάψει η «μυστική» σύντροφος του Πούτιν, χρυσή Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα.

Η νεαρή καλλονή που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, μπορεί να αποσύρθηκε από τον αθλητισμό εδώ και λίγα χρόνια, όμως, η φήμη της παραμένει ζωντανή κι η ενασχόλησή της με τα κοινά ακόμα πιο ζωντανή.

Άλλωστε, το όνομά της συνδέεται άμεσα με εκείνο του Πούτιν, ενώ αν τελικά ανάψει την ολυμπιακή φλόγα, δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα δώσει ένα δημόσιο σημάδι για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

Εξάλλου, μετά το διαζύγιο του από τη σύζυγό του Λουντμίλα, ο 60χρονος πρόεδρος μπορεί να σκέφτεται πιο ελεύθερα το μέλλον του με την 31χρονη Καμπάεβα, η οποία πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: «Είμαι με κάποιον που αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να αποκτήσω τα παιδιά του».

Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στην τελετή έναρξης θα δώσει μουσικό σόου το συγκρότημα tATu, που είχε σκανδαλίσει πριν μερικά χρόνια όταν σε βιντεοκλίπ οι δύο τραγουδίστριες είχαν ανταλλάξει ένα ζεστό φιλί στο στόμα.

Βέβαια, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις από τη θέσπιση νόμου κατά της ομοφυλοφιλική προπαγάνδας, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι ο Πούτιν έδωσε την έγκρισή του για την εμφάνιση του συγκροτήματος.

Παρόλα αυτά, η μία εκ των δύο μουσικών, Λένα Κάτινα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Μας κάλεσαν να εμφανιστούμε στην τελευτή έναρξης στους Ολυμπιακούς του Σότσι».
 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το μήνυμα εξαφανίστηκε από το προφίλ της, ενώ η επιτροπή που διοργανώνει τους Αγώνες αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.














Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags