Facebook Pixel Στο μυαλό των Αντρών μετά το Σεξ
| 2014-08-14 15:20:00

Στο μυαλό των Αντρών μετά το Σεξ

Στο μυαλό των Αντρών μετά το Σεξ

Τι σκέφτεται ο άντρας μετά το σεξ είτε όταν κάνει one night stand είτε όταν το κάνει με τη γκόμενά του;

Ο αρθρογράφος Rich Santos δίνει τη δική του άποψη.

One Night Stand

1. «Συναρμολογώ» τη νύχτα: Τις περισσότερες φορές το one night stand προκύπτει ύστερα από πολύ πιοτό και με στραπατσάρει. Μισώ αυτό το φοβερό συναίσθημα να ξυπνάω και να συνειδητοποιώ ότι κάτι είναι ελαφρώς διαφορετικό... Είναι σαν να πέφτει ένας τόνος τούβλα επάνω μου.
Συνειδητοποιώ ότι κάποιος τυχαίος είναι μαζί μου. Εάν έχω τη δύναμη να σηκωθώ πρώτος, κάθομαι και προσπαθώ να καταλάβω πως βρέθηκα εκεί προσπαθώντας να ενώσω κομμάτι-κομμάτι τι έκανα το προηγούμενο βράδυ, σε ένα πολύ δύσκολο παζλ.
2. Γιατί το έκανα; Υστερα από ένα one night stand, αναλύω την ψυχική μου διάθεση. Γιατί κατέληξα σε αυτό; Νοιώθω μόνος; Εχασα τον αυτοσεβασμό μου;
Εχει μείνει κάποιο μυστήριο; Το One night stand δεν ευνοεί τις μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς είναι μια ταχύτατη μορφή σχέσης. Δεν υπάρχει καμία ερωτική πολιορκία που να μεσολαβεί μεταξύ της συνάντησης και του σεξ.
Είναι δύσκολο να μπεις σε μία μακροχρόνια σχέση χωρίς να κάνεις μικρά βήματα και χωρίς μεσολαβούν κάποιες στιγμές και εκπλήξεις που θα μείνουν και στους δύο.
3. Πρέπει να της τηλεφωνήσω; Το One night stand επιφέρει αμήχανα... αντίο. Συνήθως αισθάνομαι υποχρεωμένος να τηλεφωνήσω στην κοπέλα και να τη δω ξανά, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρομαι να την ξαναδώ. Αλλά... πληρώνω ψυχική οδύνη μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω.
4. Ποιες είναι οι συνέπειες; Ακόμα και αν χρησιμοποιώ προστασία ανησυχώ για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Δεν έχω ιδέα με ποιον είναι μαζί και με ποιες άλλες πηγαίνει ο παρτενέρ της.

Μόνιμη σχέση

1. Ικανοποιείται; Από τη στιγμή που είσαι σε μία σοβαρή σχέση ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το πως πήγε. Μετά το σεξ αναρωτιέμαι εάν το ευχαριστήθηκε, αλλά μου φαίνεται πολύ φτηνό να της κάνω την ερώτηση.
Αυτό συμβαίνει όταν σκέφτομαι αν ήρθε σε οργασμό, αν προσποιήθηκε, αν οτιδήποτε... Δεν θα το έκανα ποτέ θέμα συζήτησης. Εκτός από να αναρωτιέμαι αν η κοπέλα μου ευχαριστήθηκε το σεξ, σκέφτομαι την κάθε μικρή αρνητική λεπτομέρεια, όπως αν έβγαλε έναν κακό ήχο. Τι σήμαινε όταν χαμογέλασε; Και πόσο μπορεί να την ενόχλησε όταν βγήκε το προφυλακτικό;
Αυτά συνεπάγονται μόνο κακές σκέψεις: μήπως δεν ήμουν αρκετά «σκληρός», ή μήπως είμαι «μικρός» γι’ αυτήν... Και επειδή δεν είμαι ποτέ σίγουρος εάν όλα πήγαν καλά, κολλάω στις κακές σκέψεις.
2. Νοιώθει ότι τη σέβομαι; Προσπαθώ να δείχνω ευαισθησία στο πως νοιώθει ακριβώς μία κοπέλα αμέσως μετά το σεξ. Είναι μειωτικό γι’ αυτήν όταν ένας άνδρας «κάνει τη δουλειά του» και μετά απομακρύνεται;
Είναι απαραίτητο να ηρεμήσουν μαζί, να γελάσουν, να ακούσουν μουσική, να δουν τηλεόραση ή να μείνουν αγκαλιασμένοι; Παραδέχομαι ότι υπάρχει μία φυσιολογική συμπεριφορά στον άνδρα που τον ωθεί να ασχοληθεί με κάτι άλλο μόλις εκσπερματώσει. Αλλά... αγόρια, πρέπει να κάνετε μία προσπάθεια να ασχοληθείτε με τη γυναίκα μετά το σεξ, ακόμα και αν δεν θέλετε να μείνετε εκεί.
3. Εχουμε τη σωστή συχνότητα; Δεν θέλω η κοπέλα μου να νομίζει ότι είμαι κολλημένος με το σεξ, αλλά δεν θέλω να νοιώθει ότι δεν το κάνουμε συχνά. Υστερα από κάθε φορά μελετάω τη συχνότητα και τη μετράω σε εβδομαδιαία κλίμακα. Ελπίζοντας ότι θα μου πει αν είναι ευχαριστημένη από τι συχνότητα των επαφών.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags