Facebook Pixel Τα 8 "SOS" του ORAL SEX για τους άντρες
| 2014-09-09 09:40:00

Τα 8 "SOS" του ORAL SEX για τους άντρες

Τα 8 "SOS" του ORAL SEX για τους άντρες

Τι πρέπει να ξέρεις πριν δώσεις "εξετάσεις" στο στοματικό σεξ: Ξέχασε τις γλώσσες κομπρεσέρ και τα αδέξια φιλιά στην ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας. Αν θές να περάσεις με επιτυχία το "διαγώνισμα" του ORAL SEX δες τα 8 "SOS"...
 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ξέρεις ότι μόνο το 30% των γυναικών είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμό μέσω του κολπικού σεξ; Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να ευχαριστήσεις πραγματικά μια γυναίκα, πρέπει να... πέσεις και χαμηλά.

Το στοματικό σεξ είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια για πολλές γυναίκες, αλλά για να γίνει σωστά, δεν φτάνει μόνο να κάνεις μια... κατάδυση εκεί κάτω.

1. Μη βιάζεσαι

Η γλώσσα μπορεί να είναι μαλακή και υγρή, αλλά μπορεί να μην είναι ανεκτή από ένα στεγνό κόλπο. Προχώρα σιγά, με το πάσο σου, φίλησέ τη, χάιδεψέ τη και σε άλλα μέρη του σώματος, ώστε να την «ανάψεις» και να αρχίσει να... μουσκεύει στην ευαίσθητη περιοχή της. Οσο για τα λιπαντικά: Είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν υποκαθιστούν πλήρως τον φυσικό ερεθισμό.

Οταν ανάψει πραγματικά, συγκρατήσου. Μην κάνεις το λάθος να πάς κάτω πάρα πολύ γρήγορα. Το στοματικό σεξ χρησιμεύει τις περισσότερες φορές ως ένα στοιχείο της σεξουαλικής πράξης, ως ένα προοίμιο για το σεξ και όχι ως το κυρίαρχο στοιχείο του σεξ. Είναι αλήθεια ότι το στοματικό σεξ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ερεθιστεί μια γυναίκα, αλλά θα απογοητευτεί αν το κάνεις βιαστικά. Προετοιμάσου για μια διαδικασία που θα κρατήσει, ώστε εκείνη να θέλει όλο και περισσότερο.

2. Μίλα της

Αν και οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το στοματικό σεξ, πολλές δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Τις απασχολούν ερωτήματα όπως: Είναι όμορφο; Μυρίζει ωραία; Εχει ωραία γεύση; Εάν πραγματικά θέλεις να διώξεις τα άγχη, τις ανασφάλειές της και να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, πες της πόσο πολύ απολαμβάνεις που είσαι ανάμεσα στα πόδια της.

3. Βρες τη σωστή θέση

Το να βρεις τη σωστή θέση είναι σημαντικό. Αν πονέσει ή αισθανθεί άβολα, ό,τι και να κάνεις στη συνέχεια θα την ξενερώσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρια, ή τα ειδικά έπιπλα και στηρίγματα που πωλούνται στα sex shops για το ORAL SEX.

4. Είναι θέμα γλώσσας

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου: Ο ένας είναι να τη χρησιμοποιείς απαλά και να εξερευνήσεις την περιοχή και ο άλλος να την πιέζεις δυνατά και να εισχωρείς με δύναμη μέσα της. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να χρησιμοποιείς τον ένα ή τον άλλο τρόπο και άλλες που θέλουν να συνδυάζεις και τα δύο. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί της ή να παρατηρήσεις από τις αντιδράσεις της για να δεις τι της αρέσει.

5. Ποικιλία

Το καλύτερο στοματικό σεξ πρέπει να έχει ποικιλία: Φιλιά, πιπίλισμα, στροβιλισμό της γλώσσας, γλείψιμο και κάθετη διείσδυση. Απλά μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου σαν πινέλο γιατί θα την ξενερώσεις και μπορεί να πάθεις... κράμπα.

6. Χόρτασε την κλειτορίδα

Σκέψου την κλειτορίδα σαν ένα μικροσκοπικό πέος. Έχει τέσσερις φορές πιο πολλές νευρικές απολήξεις από το κεφάλι του πέους και είναι στριμωγμένη σε ένα πολύ μικρότερο χώρο. Οταν την αγγίξεις με το σωστό τρόπο θα νιώσει τέλεια. Οπως μία γυναίκα όταν προσφέρει στοματικό σεξ πρέπει να επικεντρώνεται στο πέος, έτσι και εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στην κλειτορίδα. Απλώς ξεκίνησε μαλακά, γιατί είναι πολύ ευαίσθητη.

Αλλά δεν είναι μόνο η κλειτορίδα

Ενώ η κλειτορίδα είναι το σημείο που θα πρέπει να εστιάσεις, μην παραμελήσεις τα άλλα ευαίσθητα σημεία κάτω από τη μέση της γυναίκας. Αγγιξε τα χείλη του αιδοίου και φίλα την απαλά ανάμεσα από τα πόδια της. Φίλησε και γλείψε όλη την περιοχή εκτός από την κλειτορίδα της, μέχρι να σε οδηγήσει εκείνη εκεί. Ολη αυτήν την αναμονή θα την απολαύσεις και εσύ ο ίδιος.

7. Γίνε πιο kinky

Βασικά για να πετύχει το στοματικό σεξ πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Ωστόσο, βάζοντας λίγο τη φαντασία να δουλέψει, μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Οι γυναίκες απολαμβάνουν τη διείσδυση, έτσι μπορείς την ώρα που την περιποιείσαι με τη γλώσσα σου να βάζεις μέσα της τα δάχτυλά σου ή ακόμα και έναν δονητή.

8. Σκάσε και άκου

Μπορεί να έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία του κόσμου (!), αλλά η πραγματικότητα είναι πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό σημαίνει πως ό,τι εξιτάρει τη μία, μπορεί να ξενερώνει την άλλη. Ο μόνος τρόπος για να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, είναι όχι μόνο να ακούς τι σου λέει, αλλά να μπορέσεις να καταλάβεις τη γλώσσα του κορμιού της. Πρόσεξε πως κινεί το κορμί της, πως ανασαίνει και πως αντιδρά στο άγγιγμά σου. Και αν καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις της αρέσει, μην σταματάς.

Το στοματικό σεξ αποκαλείται από πολλούς σεξολόγους, Τέχνη. Ως τέτοια, απαιτεί υπομονή και... προπόνηση.

Πηγή: 69magazine

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags