Facebook Pixel ΔΕΙΤΕ πώς η Ριάνα έκανε «ρόμπα» γνωστό μπασκετμπολίστα! (BINTEO)
Life
| 2015-08-17 22:21:00

ΔΕΙΤΕ πώς η Ριάνα έκανε «ρόμπα» γνωστό μπασκετμπολίστα! (BINTEO)

ΔΕΙΤΕ πώς η Ριάνα έκανε «ρόμπα» γνωστό μπασκετμπολίστα! (BINTEO)

Υποστήριξε ότι ήταν ζευγάρι και... του απάντησε δεόντως!

Διεθνώς… ρεζίλι έκανε η Ριάνα γνωστό μπασκετμπολίστα, ο οποίος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια στο παρελθόν!

«Με τη Ριάνα είμαστε φίλοι αυτή τη στιγμή, αλλά θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας», είπε o Ματ Μπέιρνς στην ιστοσελίδα TMZ και, όταν τον ρώτησαν αν μπορεί η σχέση τους να έχει μέλλον, συνέχισε: «ναι, ίσως. Αλλά πιστεύω ότι περάσαμε το στάδιο της καψούρας!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του 35χρονου παίκτη των Memphis Grizzlies προκάλεσαν πλήθος σεναρίων για την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας, η οποία δεν έμεινε σιωπηλή.

Αφού «ανέβασε» στο Instragram φωτογραφία του Μπέιρνς -ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών- από την επίμαχη συνέντευξη, η Ριάνα την συνόδευσε με τα hashtags «ψεύτης του κερατά, δεν σε γουστάρει καθόλου, δεν σε συνάντησε ποτέ, αυτό πλήγωσε τα αισθήματά μου, δυσφήμηση χαρακτήρα».



Μέχρι στιγμής, ο μπασκετμπολίστας δεν έχει απαντήσει, το «άδειασμά» του, όμως, κάνει τον γύρο του κόσμου, όπως και οι (ψεύτικες) δηλώσεις του για ειδύλλιο με την RiRi…

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Μπέιρνς για τη Ριάνα!





Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags