Facebook Pixel Μύθοι και Αλήθειες για το πέος!
Life
| 2013-12-29 13:50:00

Μύθοι και Αλήθειες για το πέος!

Μύθοι και Αλήθειες για το πέος!

Ερευνητές μελέτησαν 30 άνδρες- 20 με στυτική δυσλειτουργία και 10 χωρίς ώστε να δοκιμάσουν εάν υπήρχε σύνδεση μεταξύ εκτεταμένης χρήσης κινητού και εκσπερμάτωσης.

Η εξέταση απέδειξε ότι οι άνδρες που είχαν στυτικές δυσλειτουργίες, κράταγαν το κινητό τους πάνω τους για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας σε σχέση με τους άνδρες χωρίς προβλήματα.

Προφανώς πρόκειται για ένα πολύ μικρό δείγμα, αλλά υπάρχουν πολλοί μύθοι όσον αφορά τις επιδράσεις της τεχνολογίας στη στυτική λειτουργία και οι ερευνητές ελπίζουν να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς ερευνητές για το ζήτημα, όπως αναφέρει ο συγγραφέας Rany Shamloul, ειδικός στην ανδρολογία και την σεξουαλική ιατρική.

Ενώ αναμένουμε την αλήθεια για αυτό το ζήτημα, υπάρχουν άλλοι τέσσερις μεγάλοι μύθοι όσον αφορά το πέος που καλό θα ήταν να γνωρίζουμε.

Μύθος: Το σπέρμα είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες…πιές το

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές έρευνες που υποστηρίζουν τα πλεονεκτήματα του σπέρματος την υγεία, το να λες στην κοπέλα σου ότι το σπέρμα σου έχει λίγες θερμίδες δεν πιάνει…Το σπέρμα αποτελείται κατά βάση από φρουκτόζη και ένζυμα όχι χαμηλών θερμίδων παρά ταύτα έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και σίγουρα βοηθά την υγεία.

Μύθος: Καθημερινή εκσπερμάτωση χαλάει την ποιότητα του σπέρματος

Σύμφωνα με μελέτη αναφέρεται ότι η καθημερινή εκσπερμάτωση μπορεί να χαλάσει την ποιότητα του DNA του σπέρματός σας. Αλλά ενώ ο καθημερινός αυνανισμός μπορεί να μειώσει την ποσότητα του σπέρματος, δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί η ποιότητα εκτός αν προσπαθεί κανείς να αφήσει έγκυο την γυναίκα του, όπως αναφέρει ο ουρολόγος ειδικός στο Men’s Health.

Μύθος: Η μέση στύση ενός άνδρα είναι 20 εκατοστά.

Δεν το φτάνεις ούτε κατά διάνοια; Μην ανησυχείς. Δεν είμαστε σίγουροι ποιος ξεκίνησε αυτή την φημολογία, αλλά τα 20 εκατοστά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Το μέσο μήκος ενός πέους θεωρείται ότι κυμαίνεται στα 13 με 16 εκατ. σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Περιοδικού για την Ουρολογία.

Μύθος: Η καθιστή ούρηση βοηθά καλύτερα την ουροδόχο κύστη

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι περισσότερο αποτελεσματική η ούρηση καθιστά, αλλά αυτό φαίνεται τελικά ότι είναι απλά ένας μύθος. Μάλιστα, πολλοί άνδρες υποστηρίζουν το αντίθετο. Ότι όταν κάθονται δημιουργείται μια οξεία γωνία στην ουρήθρα οπότε η όρθια ούρηση είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματική.

Πηγή: koolnews

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags