Facebook Pixel Πώς θα ικανοποιήσεις μία γυναίκα με λίγα εκατοστά...
Life
| 2013-12-30 11:12:00

Πώς θα ικανοποιήσεις μία γυναίκα με λίγα εκατοστά...

Πώς θα ικανοποιήσεις μία γυναίκα με λίγα εκατοστά...

Υπάρχουν sexperts που λένε ότι ένας άντρας δεν χρειάζεται να έχει καν το μέτριο μέγεθος για να ικανοποιήσει μια γυναίκα.

Διαβάστε τα δυνατά τους επιχειρήματα και τις λύσεις που δίνουν σε άντρες που η φύση δεν τους προίκισε και τόσο...

Μέγεθος και Οργασμός

«Το μέγεθος του πέους δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να φέρει σε οργασμό μια γυναίκα. Ολοι λένε ότι το μεγάλο εργαλείο κάνει το καλύτερο σεξ, θα σας έλεγα όμως ότι το «προικισμένο» πέος δεν είναι πάντα το καλύτερο στο κρεβάτι...

Ρωτήστε μια γυναίκα που έχει βιώσει το τέλειο σεξ και έχει αρκετές εμπειρίες. Θα σας πει ότι το πόσο μεγάλη την έχει ένας άντρας δεν έχει να κάνει με το πόσο διασκέδασε μαζί του το σεξ. Ετσι όσοι θέλετε να το μακρύνεται σώνει και καλά με επιμυκυντές ή χάπια καλύτερα να μάθετε δυο-τρία πράγματα...

Οι εραστές θρύλοι όπως ο Καζανόβας και ο Δον Χουάν είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι δεν είχαν μεγάλο πέος και όμως οι άνθρωποι άφησαν εποχή για τις σεξουαλικές τους ικανότητες.

Το ΣΕΞ δεν είναι μόνο ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ

Ισως οι περισσότεροι να πιστεύουν πως η διείσδυση είναι το Α και το Ω στη σεξουαλική επαφή όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι γυναίκες στην πλειονότητα τους δεν «ζουν» για τη στιγμή που θα φτάσουν σε οργασμό (όπως πολλοί άντρες). Δίνουν μεγάλη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο θα κλιμακώσουν τη διέγερσή τους. Ακόμα και τεράστιο να τον έχει κάποιος αν δεν «ανάψει» πρώτα τη γυναίκα, η διείσδυση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο και μόνο με τη διείσδυση... γιατί υπάρχει ένα μικρό όργανο που από πριν θα πρέπει να έχει ερεθιστεί. Είναι η κλειτορίδα! Ετσι είτε τον έχεις μεγάλο είτε τον έχεις μικρό πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείς μαζί της.
Η αντιγραφή...
Ο πρώτος τρόπος για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα με λίγα εκατοστά είναι απλούστατος... και ουσιαστικά τον ξέρουν όλοι. Αν ένας άντρας παρατηρήσει τη σύντροφό του την ώρα που αυνανίζεται θα καταλάβει ότι η γυναίκα δεν χρειάζεται αναγκαστικά 15-20 εκατοστά για να έρθει σε οργασμό, αφού το μόνο που χρησιμοποιεί είναι τα δάχτυλα της (δηλαδή γύρω στα 10 εκατοστά). Μιμηθείτε τις κινήσεις και την ένταση που χρησιμοποιεί στον εαυτό της για να μάθετε πως θα της το κάνετε καλύτερα.
Η κλειτορίδα
Μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι θαυματουργή. Αν ασχολείστε μαζί της σε όλη τη διάρκεια του σεξ είναι σίγουρο ότι θα «ανάψετε» τη γυναίκα απίστευτα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με τα δάχτυλα σας ή με τη βάση του πέους σας.

Στοματικό Σεξ
Είναι γεγονός ότι αρκετές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό αν ο σύντροφός τους ξέρει να τις ευχαριστήσει με το στοματικό σεξ. Φυσικά σε αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι το μέγεθος δεν παίζει κανένα ρόλο αφού όλη τη δουλειά την κάνει η γλώσσα.

Πως θα μπεις...

Η γωνία της ώθησης παίζει μεγάλο ρόλο ιδιαίτερα σε άντρες που έχουν μικρό πέος. Ας πούμε το σημείο G βρίσκεται αρκετά έξω και στο πάνω μέρος του αιδοίου της. Το πισωκολλητό μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο να ερεθιστεί αυτό το σημείο πολύ έντονα. Αλλά μπορείτε να το κάνετε και στο ιεραποστολικό στυλ αρκεί να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθια και τους γλουτούς της.

Αντιμετώπισε τους φόβους

Αν κάποιος έχει ένα κάτω του μετρίου πέος δεν πρέπει να πάθει εμμονή με το μέγεθος του. Για μια γυναίκα είναι φυσικό να συγκρίνει τον κάθε άντρα με τους προηγούμενους αλλά σε αυτή τη σύγκριση δεν μπαίνουν μόνο τα φυσικά προσόντα αλλά κυρίως οι τεχνικές στο σεξ. Αν σε κάποιον έχει κολλήσει στο μυαλό ότι η σύντροφός του δεν είναι ικανοποιημένη με το πέος του θα πρέπει να κάνει μια χαλαρή κουβέντα μαζί της.

Υπάρχει περίπτωση η γυναίκα να είναι ευχαριστημένη από τη σεξουαλική τους ζωή οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε περίπτωση που όντως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη, δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Το ζευγάρι μπορεί να ψάξει μαζί για εναλλακτικές λύσεις (άλλες στάσεις, sex toys κλπ).

Ομως αν ένας άντρας πιστεύει ότι το πέος του είναι εξαιρετικά μικρό, μπορεί να επισκεφτεί έναν ειδικευμένο γιατρό και να ζητήσει τη συμβουλή του.
Ολα είναι σχετικά

Μπορεί να μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου μέσω των πορνό βίντεο πως για να κάνει ένα ζευγάρι τέλειο σεξ ο άντρας πρέπει να έχει τεράστιο όργανο και οι γυναίκα μεγάλα βυζιά αλλά αυτά τα πρότυπα εξυπηρετούν περισσότερο τη φαντασίωση.

Ας πούμε το μέγεθος του στήθους απασχολεί και τις γυναίκες, όμως όταν μιλάμε για το σεξ δεν μετράνε τόσο τα σωματικά προσόντα ή πρότυπα, όσο το πως λειτουργεί μια γυναίκα στο σεξ. Αλλωστε υπάρχουν πάμπολλες τύπισσες με μικρό στήθος που κάνουν απίστευτο κρεβάτι.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags