Facebook Pixel Κρύος ιδρώτας: Τι φοβούνται οι άντρες στο σεξ;
Life
| 2014-01-02 14:10:00

Κρύος ιδρώτας: Τι φοβούνται οι άντρες στο σεξ;

Κρύος ιδρώτας: Τι φοβούνται οι άντρες στο σεξ;

Τι είναι αυτό που φοβίζει τους straight ή τους gay άντρες; Ποιός είναι ο μπαμπούλας και γιατί τον τρέμουν; Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι οι άντρες.

Δεσμευμένος straight:

"Θεωρώ ότι πολλοί άντρες φοβούνται την σεξουαλική τους απειρία ιδίως όταν είναι μικροί. Και αργότερα η ανασφάλεια τους αυτή μεγαλώνει αν η κοπέλα τους φαίνεται να είναι περισσότερο πεπειραμένη. Aυτό τους γεννά ερωτήματα του τύπου:
1. Σύγκριση: «Πως μπορώ να συγκριθώ εγώ με τους άλλους που την έριξαν στο κρεβάτι πριν από μένα;»
2. Παράλογη Δυσαρέσκεια: «Πως δεν προέβλεψε ότι εγώ ίσως να ζηλεύω τους πολυάριθμους πρώην της;»
3. Σύνδρομο της Πόρνης: «Υποτίθεται ότι εγώ έπρεπε να είμαι ο πιο ξαναμμένος και ο πιο ερεθισμένος. Εκείνη έπρεπε να είναι ντροπαλή και κυρία»
4. Μέγεθος: «Είναι το πέος μου αρκετά μεγάλο; Είναι μεγαλύτερο από του πρώην της; Κι αν είναι το μικρότερο που έχει δει ποτέ της;»

Θεωρώ ότι οι φόβοι αυτοί έχουν να κάνουν με την έλλειψη εμπειριών που βασίζεται στην ευρεία και γελοία άποψη που θέλει τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν το σεξ ως κάτι βρώμικο και ότι οι άντρες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όταν μιλάνε για το σεξ. Φυσικά όλα αυτά είναι τεράστιες βλακείες."

Αδέσμευτος, straight:

"Πολλοί νομίζουν ότι ο μεγάλος φόβος είναι το μέγεθος αλλά εγώ θεωρώ είναι η αντοχή. Από αστεία που ακούω από γυναίκες φίλες μου καταλαβαίνω ότι αυτό που μετράει γι αυτές είναι η διάρκεια. Δεν ξέρω πως οι γυναίκες ορίζουν το «αρκετά» αλλά πιστεύω πως όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο."

Αδέσμευτος, gay:

"Στο Γυμνάσιο είχα μεγάλο στήθος για άντρας, κυκλοφορούσα με φαρδιές μπλούζες και πάντα σκυφτός με το πρόβλημα μου να μεγενθύνεται στο κολυμβητήριο. Είδα τελικά ότι όλο αυτό το άγχος με έκανε να νιώθω εξαιρετικά άβολα ακόμα και στο σεξ.

Αυτό το τραύμα μου έμεινε μέχρι που μεγάλωσα αλλά τελικά κατάφερα και το ξεπέρασα. Με αυτό το παράδειγμα θέλω να πω ότι ένας straight άντρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας ότάν κάνει σεξ όπως ακριβώς και εγώ τρελαινόμουν να κολυμπώ στην πισίνα (παρότι ντρεπόμουν).

Κατά τη διάρκεια του σεξ το μυαλό των αντρών αγχώνεται για διάφορα πράγματα (το μέγεθός του, αν θα φέρει σε οργασμό τη γυναίκα κλπ) αλλά σε τελική ανάλυση το θέμα είναι πως μόλις μπει μέσα της πρέπει να ευχαριστιέται αυτην την υπέροχη στιγμή."

Πηγή: Emandlo.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags