04/01/14 - 18:10

Η Κύπρια φοιτήτρια που έχει «ξεζουμίσει» τους άνδρες της Πάτρας!

Είναι φοιτήτρια με καταγωγή από την Κύπρο και έχει… ξεζουμίσει τους άνδρες της περιοχής, έχει όμως προτίμηση στους τσιγγάνους και κυρίως αυτούς που διατηρούν καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Η Κύπρια φοιτήτρια που έχει «ξεζουμίσει» τους άνδρες της Πάτρας!
50.946views 21shares

Η όμορφη νεαρή βρίσκει τους «πελάτες» – θύματά της και τα οδηγεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της περιοχής. Μάλιστα επιλέγει συνήθως ένα φθηνό αλλά πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να έχει όμορφο περιβάλλον για τις ερωτικές της συνευρέσεις και φυσικά να κάνει τον παρτενέρ της να αισθάνεται άνετα.

Κάποιες φορές όμως…η συνεύρεση δεν σταματά μόνο στα eρωτικά παιγνίδια! Όπως προ ημερών όταν ο eραστής της νεαρής ανακάλυψε πως είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο, ένα smart phone αρκετά ακριβό.

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπως όμως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί του ζήτησαν στοιχεία, διευθύνσεις και φυσικά...πλήρη αναφορά για ότι συνέβη! Ο ευκατάστατος τσιγγάνος άρχισε να τα μασάει!

Θα σκέφτηκε ότι σε περίπτωση που την καταγγείλει για κλοπή ίσως βρεθεί μπλεγμένος και φυσικά η όλη ιστορία και το «πάθημά» του θα μπορούσε να φθάσει στα αυτιά της οικογένειάς του. Έτσι προτίμησε να κάνει την...πάπια! Έφυγε από την Ασφάλεια άπραγος και δεν προέβη σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της.

Μαθαίνουμε πάντως πως η Κύπρια φοιτήτρια έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης και πως είναι… πολύ καλή στη δουλειά της (τα eρωτικά ραντεβού κλείνονται… με το αζημίωτο)!

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr