Facebook Pixel Δήλωση-"βόμβα": "Σεξ στο ξενοδοχείο πριν το ματς"!
Life
| 2014-02-17 14:00:00

Δήλωση-"βόμβα": "Σεξ στο ξενοδοχείο πριν το ματς"!

Δήλωση-"βόμβα": "Σεξ στο ξενοδοχείο πριν το ματς"!

Σάλος! Ποιος πασίγνωστος επιθετικός, μεγάλης ομάδας, παραδέχθηκε (μέσω Twitter) πως έκανε σεξ με εντυπωσιακό μοντέλο στο ξενοδοχείο πριν από ματς; Καυτές φωτογραφίες!

Χαμός στην Άρσεναλ με τον Ζιρού! Ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε, μέσω Twitter, ότι παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας, είχε δεχθεί "επίσκεψη" σε δωμάτιο του ξενοδοχείου από το διάσημο μοντέλο, Σέλια Κάι!

Το σκάνδαλο αποκάλυψε πριν από δύο εβδομάδες, με φωτογραφία – "φωτιά", η εφημερίδα "Sun", και ο Ζιρού το επιβεβαίωσε περίπου 90 λεπτά πριν από τη σέντρα στο Άρσεναλ Λίβερπουλ για τους "16" του FA Cup.

"Ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Τώρα πρέπει να παλέψω για την οικογένειά μου και το σύλλογό μου και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν μετράει αυτή τη στιγμή", έγραψε ο Γάλλος άσος στο Twitter παραδεχόμενος ουσιαστικά την απιστία του.

Το θέμα "παίζει" πρώτη είδηση στα περισσότερα αγγλικά Μέσα και έχει προκαλέσει προβλήματα στην Άρσεναλ. Ο αυστηρός, Αρσέν Βενγκέρ, πάντως, δεν πήρε θέση για το σκάνδαλο, όταν ρωτήθηκε μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Λίβερπουλ.

"Είναι ένα εσωτερικό θέμα αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω δημόσια επειδή σέβομαι την ιδιωτική ζωή του", είπε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος ακόμα δεν έχει τιμωρήσει τον Ζιρού, παρόλο που παραβίασε τους κανόνες της ομάδας πριν από αγώνες.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Sun" υπήρχαν "πιπεράτες" λεπτομέρειες για τη ξέφρενη νύχτα που πέρασε ο Ζιρού με το εντυπωσιακό μοντέλο.

Όπως για παράδειγμα για το χρόνο παραμονής της Σέλια Κάι στο δωμάτιο του διεθνή επιθετικού (έφτασε 12:50 μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε λίγα λεπτά μετά τις 03:00), ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τον ημίγυμνο και "αναστατωμένο" Ζιρού μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Δείτε την... 

Το πρωτοσέλιδο της "Sun" για το σκάνδαλο 

Και η "πέτρα του σκανδάλου"... 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags