Facebook Pixel Ελευθερία Ελευθερίου, Your Body Sounds Familiar (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-03-10 18:36:00

Ελευθερία Ελευθερίου, Your Body Sounds Familiar (ΦΩΤΟ)

Ελευθερία Ελευθερίου, Your Body Sounds Familiar (ΦΩΤΟ)

Ένα κορίτσι μικροσκοπικό με ένα κορμί θανατηφόρο ήρθε για να κάνει ξανά σέξι της Κυριακές μας.

Τόσο καιρό, μας έχεις μάθει πια. Αφορμές ψάχνουμε για να αποθεώσουμε ένα σέξι κορμί. Αυτή τη φορά στο ρόλο του σέξι κορμιού η Ελευθερία Ελευθερίου και αφορμή η συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. Δεν ξέρω για το πρόσωπο, αλλά το κορμί σίγουρα κάτι μας θυμίζει. Μας έχει αναστατώσει πολλές φορές σε αυτήν εδώ τη στήλη.

 

Η Ελευθερία είναι από εκείνες τις γυναίκες που ό,τι κι αν κάνουν αναβλύζουν αρώματα μεθυστικά και δημιουργούν φαντασιώσεις. 

 

Είναι κορίτσι δροσερό, μεγαλωμένο μέσα στην καλοκαιρινή αύρα της Κύπρου και αυτό εξηγεί πολλά. Όπως ας πούμε το γιατί όποιο μαγιό κι αν φορέσει μοιάζει να έχει φτιαχτεί για το κορμάκι της. 

 

 

 

Και σαν κορίτσι καλοκαιρινό, όταν δεν φοράει μαγιό, φοράει είτε πολύ κοντά σορτσάκια είτε επίσης κοντά και εξώπλατα φορέματα.

 

 

 

Και φέτος λαμβάνει μέρος και στο Your Face Sounds Familiar, όπου, από ό,τι καταλάβαμε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση, θέλει να μας τρελάνει εντελώς. 

 

 

Ντυθήκε Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Μπρίτνεϊ την εποχή που ήταν φυσιολογική και πολύ σέξι) και άρχισε να χορεύει και να κουνάει το κορμάκι της.
 

Όπως καταλαβαίνεις, έρχεται συνέχεια. Ξαφνικά, οι Κυριακές μας έχουν αποκτήσει και πάλι λόγο ύπαρξης.

 

Και τι λόγο.

 

Πάντως να θυμάσαι ότι το δυνατό της σημείο είναι τα βίντεο κλιπς.



Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags