Facebook Pixel Το «καρφί» της Καινούργιου για Φουρέιρα... λόγω Σαμαρά!
Life
| 2014-09-10 16:56:00

Το «καρφί» της Καινούργιου για Φουρέιρα... λόγω Σαμαρά!

Το «καρφί» της Καινούργιου για Φουρέιρα... λόγω Σαμαρά!

Μια γυναίκα δύο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες». Όταν, όμως, είναι ένας άνδρας, δυο οι γυναίκες, τι έχουμε; Ωραία πράγματα!

Πρόσεξε, λοιπόν, στόρι. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Του Κατερινιού πολύ του αρέσει ο αοιδός και παίζει να είναι και η πιο φανατική (αν όχι η μοναδική) Βερτίτσα της Ελλάδας. Και αφού ολοκλήρωσαν το θέμα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον Βέρτη, που φέτος το χειμώνα θα εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα.

You know, τη νυν του πρώην της, του Γιώργου Σαμαρά. Και πάνω στο ντελίριο ενθουσιασμού, η Καινούργιου για τη Φουρέιρα σχολίασε με όχι και τόσο κομψό τρόπο, ότι απλά «είναι καλή...». Μάλιστα, οι υπόλοιποι στο πλατό μια αμηχανία την ένιωσαν.

Και δεν πέρασαν πολλή ώρα και ήρθε μία ανάρτηση της Φουρέιρα στο twitter, η οποία κοινοποίησε στο λογαριασμό της το δημοσίευμα της "Daily Mail" που την κατατάσσει στις πιο σέξι WAGs της Premiere League, αφού είναι σύντροφος του Σαμαρά που για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Γουεστ Μπρομ. Η αοιδός δε σχολίασε κάτι, αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Το σουξέ στα ξένα είναι η απάντηση στο.... «μόνο καλή ε»;

Πηγή: womanonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags