11/06/15 - 10:45

Στο γήπεδο άμπαλος, στη Μύκονο ...μπαλάρα! (video)

Μπορεί να ήταν από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές στο φετινό Ολυμπιακό, αλλά εκτός γηπέδων παίζει ...μεγάλη μπάλα! Ποιος πήγε στη Μύκονο για θάλασσα, ποτάκια και καμάκι;

Στο γήπεδο άμπαλος, στη Μύκονο ...μπαλάρα! (video)
27.344views 0shares

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες συνηθίζουν να επισκέπτονται τέτοια εποχή και λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.

Έτσι και ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό, απολαμβάνει αυτές τις μέρες τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που θα επιστρέψει στη Σάλκε, αποφάσισε πριν αποχαιρετήσει τη χώρα μας να περάσει μια βόλτα από τη Μύκονο και να χαρεί τις ομορφιές του νησιού και όχι μόνο.

Ο Σαντάνα φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το Mykonos Live Tv να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα και να κερνάει ποτό δύο σέξι γυναίκες που κάθονται μπροστά του.

Πρώτα, βέβαια, διακρίνεται να έχει κουβέντα με τον στόπερ Νίκο Παντίδο του Πανιωνίου. Προφανώς θα του μαθαίνει τα μυστικά της θέσης...