Facebook Pixel ΣΟΚ για Σαμαρά
Life
| 2015-07-28 12:15:00

ΣΟΚ για Σαμαρά

ΣΟΚ για Σαμαρά

Τη στιγμή που οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Σαμαράς ψήνεται να πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα, ένα απίστευτο συμβάν σε ξενοδοχείο ήρθε να ταράξει τον διεθνή επιθετικό.

Σοκ περίμενε τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, όταν διαπίστωσε ότι το πολυτελές τζιπ του είχε κάνει φτερά έξω από το ξενοδοχείο στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο Έλληνας άσος, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του, μάρκας Rage Rover, σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωί που πήγε να το πάρει όμως διαπίστωσε ότι έλειπε από τη θέση του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες την κλοπή του αυτοκινήτου τη διέπραξαν επαγγελματίες του είδους γιατί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το τζιπ.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, ενώ από την πλευρά της Ασφάλειας συγκεντρώνονται πληροφορίες από τονυπόκοσμο για το ποια σπείρα θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσει μια τόσο υψηλού ρίσκου κλοπή και κυρίως με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι το τζιπ να βρίσκεται ήδη σε κάποια αποθήκη με σκοπό να το διαλύσουν και να πάρουν τα ανταλλακτικάή ακόμα μπορεί και να του αλλάξουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, να εκδώσουν νέα άδεια και να το πουλήσουν σε ανυποψίαστο πελάτη.

Πηγή: Gossip

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags