Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά είναι ωραία: Τελικά βούτηξε τον άντρα της Αλεξανδράκη; Ιδού... (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-11-06 23:25:00

Αυτά είναι ωραία: Τελικά βούτηξε τον άντρα της Αλεξανδράκη; Ιδού... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά είναι ωραία: Τελικά βούτηξε τον άντρα της Αλεξανδράκη; Ιδού... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παραγωγή ζήτησε από το μοντέλο να μείνει λίγες μέρες σε ένα ξενοδοχείο.

 

Όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στη Μαδαγασκάρη για να συμμετάσχει στο Nomads σίγουρα δε φανταζόταν την αναταραχή που θα δημιουργούνταν στην προσωπική της ζωή.

Όσο εκείνη πάλευε για μια νίκη στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν φωτογραφίες από βραδινή έξοδο του συντρόφου της, Δημήτρη Μηλιώνη με την Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα.

Η Δήμητρα μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην Ελλάδα ήταν πολύ χαρούμενη γιατί θα επικοινωνούσε με το σύντροφό της λόγω επάθλου επικοινωνίας. Γεγονός που δε συνέβη αφού πηγαίνοντας στο δωμάτιο επικοινωνίας το μοντέλο μίλησε με φίλη της. Η έκπληξή της ήταν έκδηλη αν και θέλοντας να καθησυχαστεί ανέφερε στην κάμερα ότι ο αγαπημένος της δεν αγαπά τα φώτα, τις κάμερες και την έκθεση.

Λίγες μέρες μετά, η Δήμητρα, στο συμβούλιο του Nomads, ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί της λείπει ο σύντροφός της. Η παραγωγή ζήτησε από το μοντέλο να μείνει λίγες μέρες σε ένα ξενοδοχείο και να σκεφτεί αν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι ή να της δοθεί μια ευκαιρία να επιστρέψει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags