Facebook Pixel Γέννημα-θρέμμα Πειραιώτισσα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-18 12:47:00

Γέννημα-θρέμμα Πειραιώτισσα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Γέννημα-θρέμμα Πειραιώτισσα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκρηκτική Πειραιώτισσα Κωνσταντίνα Ράμπια είναι η σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από Ολυμπιακός. Απολαύστε την σε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά, γι’ αυτό και υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, γέννημα-θρέμμα που λέμε. Σπούδασε υπάλληλος γραφείου στα ΤΕΙ, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα computers σε ιδιωτική σχολή.

Όταν ήταν μικρή δεν σκεφτόταν καθόλου το μόντελινγκ και έλεγε πως ήθελε να γίνει… πρωθυπουργός. Ευτυχώς που το ξανασκέφτηκε, καθώς δεν θα είχαμε την ευκαιρία να την καμαρώσουμε όπως την γέννησε η μαμά της.

Το 2006 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Playmate», στον οποίο κατέκτησε τον τίτλο της «Super Star» και την αμέσως επόμενη χρονιά έκανε μία πολύ καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό «Playboy».

Έκτοτε έχει να κάνει σέξι φωτογράφηση τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, προς απογοήτευση των φαν της. Η ίδια απορρίπτει όλες τις ανάλογες προτάσεις που της γίνονται και αφοσιώνεται στις επιδείξεις μόδας, καθώς αυτό είναι που την ενδιαφέρει πραγματικά.

«Ο τίτλος της «Super Star 2006» ήταν μια ικανοποίηση του γυναικείου μου εγωισμού», έχει δηλώσει η Κωνσταντίνα, ενώ για την γυμνή φωτογράφιση έχει πει: «Ήταν μια απόλαυση. Ο φωτογραφικός φακός με φτιάχνει, είναι σαν να κάνω έρωτα μαζί του».

Όσο για το τι είναι αυτό που κάνει ακαταμάχητο έναν άνδρα; «Ο άντρας πρέπει να μη μου χαλάει χατίρι. Πρέπει να διαθέτει χρήματα. Επειδή μου αρέσουν τα λεφτά και τα ξοδεύω, θέλω ο σύντροφός μου να είναι ανεξάρτητος οικονομικά για να μου καλύπτει όλες μου τις ανάγκες».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα την κρύβει πολύ καλά. Προσπαθεί να μην απασχολεί τα media με τα συναισθηματικά της και δεν έχουν διαρρεύσει τα ειδύλλιά της…

Με τις φίλες της:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags