Facebook Pixel Έλενα Ασλάνη, νίκα στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-19 13:00:00

Έλενα Ασλάνη, νίκα στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έλενα Ασλάνη, νίκα στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι μοντέλο, «καυτή» DJ, Παναθηναϊκός, θαυμάστρια του Γιούρκα και πρώην του Μπελούτσι! Ο λόγος για την Έλενα Ασλάνη, η οποία δηλώνει αιώνια πιστή στο «τριφύλλι».

Η Έλενα μεγάλωσε στα βόρεια προάστια της Αθήνας και δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον γνωστό σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη.

Μόλις τελείωσε το Λύκειο ασχολήθηκε με το beach volley, ενώ παράλληλα δούλευε σε ένα μπαράκι στη Νέα Μάκρη, προκειμένου να βγάζει δικά της χρήματα και να είναι ανεξάρτητη.

Το μόντελινγκ προέκυψε ύστερα από παρότρυνση των φίλων της, οι οποίοι γνώριζαν πως είχε τα προσόντα για να λάμψει στον χώρο.

Η συμμετοχή της το 2004 στον διαγωνισμό «Playmate», όπου βγήκε δεύτερη, την απογείωσε, καθώς νέοι επαγγελματικοί δρόμοι ανοίχτηκαν μπροστά της.

Σύντομα η σέξι ξανθιά βρέθηκε στις επιδείξεις γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ παράλληλα με το μόντελινγκ, έπαιζε (και συνεχίζει να παίζει) ξένη μουσική σε κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας.

Επόμενος στόχος της είναι να περάσει στο χώρο των επιχειρήσεων, φτιάχνοντας ένα μαγαζί με ρούχα ή ένα μικρό μπαράκι. Όσο για την τηλεόραση; Όπως ισχυρίζεται, δεν θα πήγαινε ποτέ σε μια εκπομπή απλώς και μόνο για να κάνει τη γλάστρα!

Η ξανθιά καλλονή λατρεύει τη θάλασσα και συνήθως πίνει το καφεδάκι της στα hot spots της παραλιακής. Μεγάλη της αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός και μάλιστα προσπαθεί να μην χάνει τους αγώνες του, ενώ έχει δηλώσει πως έχει αδυναμία στον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

«Ο πιο ωραίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης», έχει πει η σεξουαλική Έλενα. Όμως, αυτός που έκλεψε την καρδιά της ήταν από το αντίπαλο στρατόπεδο, δηλαδή Ολυμπιακός.

Η Έλενα κατάφερε να δεσμεύσει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Μπελούτσι στην δεύτερη και τελευταία χρονιά του στον Ολυμπιακό (2009) και πολλοί έλεγαν πως σε εκείνη οφείλονταν οι νωχελικές εμφανίσεις του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags