Facebook Pixel Ζαλάδα για την Αλέσια! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-26 20:40:00

Ζαλάδα για την Αλέσια! (ΦΩΤΟ)

Ζαλάδα για την Αλέσια! (ΦΩΤΟ)

Κυρίες και κύριοι, κοντά μας έχουμε την κυρία Αλέσια Μερτζ, μοντέλο, ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια από την Ιταλία.

Η Αλέσια είναι 36 ετών, γεννημένη στις 24 Σεπτεμβρίου 1974 στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1992 στο σόου "Bulli e pupe" του ιταλικού Καναλιού 5. Σύντομα μεταπήδησε στην κρατική RAI και τα επόμενα χρόνια έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα, φρέσκα πρόσωπα της ιταλικής τηλεόρασης. Τότε επέστρεψε πάλι στο Κανάλι 5, όπου πήρε μέρος στο περίφημο σόου "Striscia la notizia", ως χορεύτρια δίπλα στην Κριστίνα Κουαράντα.

Το 1995 ξεκίνησε και την παράλληλη καριέρα της ως ηθοποιός, με τη συμμετοχή της στην ταινία "Ragazzi della notte", ενώ την ίδια χρονιά άρχισε να παίρνει ρόλους και στα σίριαλ της ιταλικής τηλεόρασης. Την ίδια χρονιά είχε και την πρώτη της ...επαφή με το ποδόσφαιρο, μέσω της σχέσης της με τον παλιό ποδοσφαιριστή των Ρόμα, Μίλαν, Μπολόνια, Πάρμα κ.α., Τζιαμπιέρο Μαϊνι.

Το 2004 συμμετέχει στη δεύτερη έκδοση του ιταλικού "Celebrity Survivor", ενώ επανέρχεται κοντά στο ποδόσφαιρο ...με δύο τρόπους. Αρχικά παρουσιάζει την εκπομπή "Quelli che il calcio", ενώ εν συνεχεία γνωρίζει τον Ιταλό επιθετικό, Φάμπιο Μπατζάνι. Ο έρωτάς του με την Αλέσια ήταν κεραυνοβόλος κι έτσι σύντομα το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η οικογένειά τους πλέον αριθμεί τέσσερα μέλη, καθώς το 2006 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Νικολό, ενώ το 2008 ήρθε στη ζωή και η μικρή Μαρτίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags