Facebook Pixel Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-24 10:20:00

Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τη γνωρίσαμε ως Miss Playboy 2009, τη χαρήκαμε μέσα από τη έκτακτη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA “μίλα μου βρώμικα” και είναι κουκλάρα! Ο λόγος για την Νέλλη Καραμάνη, σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog.

Το όνομα που την βάφτισαν είναι Κανέλλα και αποφάσισε για καλλιτεχνικούς λόγους να το κάνει Νέλλη και φυσικά επειδή δεν της άρεσε. Η καταγωγή της είναι από την Αρκαδία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Μόλις ενηλικιώθηκε δούλεψε ως αεροσυνοδός για έξι μήνες, αφού πρώτα πέρασε από βασική εκπαίδευση. Όμως, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, αυτή η δουλειά δεν της ταίριαζε τελικά. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που είχε για τον εαυτό της την έκαναν να τα παρατήσει.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ. Έχοντας τα προσόντα, δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Playmate 2009.

Όταν εμφανίστηκε μπροστά στα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, όλοι συμφώνησαν πως αυτό το κορίτσι έχει μέλλον στην εγχώρια showbiz! Εκτός, λοιπόν, από τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισε και τον τίτλο ομορφιάς Miss Playboy TV.

«Θέλω τον άντρα ευγενικό, τρυφερό και λίγο μπρουτάλ! Με γένια λίγων ημερών, αλλά ξυρισμένοι στα επίμαχα σημεία. Από την άλλη, αυτό που με ξενερώσει είναι να μην έχει τρόπους και να... δείχνεται. Δεν μπορώ τα ψώνια! Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μου αρέσουν τα λιγούρια», έχει δηλώσει η Νέλλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags