Facebook Pixel Big (brother) με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-26 22:53:00

Big (brother) με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ)

Big (brother) με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ)

Μαζί μας είναι αυτή τη φορά η γυναίκα που προκάλεσε υγρά όνειρα πέρυσι σε ολόκληρη την Ιταλία, μέσω της συμμετοχής της στο σόου Grande Fratello (η ιταλική εκδοχή του Big Brother).

Πρόκειται για την 23χρονη Κριστίνα "Νίνα" ντελ Μπάσο, γεννημένη στις 5 Μαρτίου του 1987 στο Κόμο. Η Κριστίνα, μέσω των εκρηκτικών εμφανίσεών της στο Grande Fratello, έγινε η αγαπημένη του κοινού και τελικά κατέκτησε την 3η θέση, η οποία ήταν η πιο υψηλή που έχει κατακτήσει ποτέ γυναίκα στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Οι τηλεκριτικοί και τα σκανδαλοθηρικά σόου της ιταλικής τηλεόρασης έλεγαν πως η Κριστίνα "έπαιζε" με το κοινό προβάλλοντας διαρκώς το πληθωρικό της μπούστο, ωστόσο την ίδια καθόλου δεν την ενοχλούσε το γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό παρέμεινε στο "σπίτι" σχεδόν μέχρι το τέλος, κερδίζοντας σε αναγνωρισιμότητα, με τελικό στόχο την καριέρα στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Με αναλογίες 99-61-89 πολύ δύσκολα δεν θα τα καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο των Μέσων. Βέβαια, για να πετύχει αυτό το "99" στην περιφέρεια στήθους, σε ηλικία μόλις 18 ετών προχώρησε σε προσθετική επέμβαση. "Αγαπώ το νέο στήθος μου και μού αρέσει πολύ να το επιδεικνύω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτή την τάση μου", λέει η ίδια!

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, ο νυν σύντροφός της είναι ένας πολυεκατομμυριούχος Ιταλός μεγαλοεπιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρίας που παρωγωγής πολυτελών γιοτ, ο Φαμπρίτσιο Πολίτι. Ο 48χρονος Πολίτι είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ιταλική showbiz ως ...μοντελοπνίχτης (κάτι σας θυμίζει αυτό) και πρώην αρραβωνιαστικός της Τζέρι Χάλιγουελ, μέλος των πάλαι ποτέ "Spice Girls".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags