Facebook Pixel «Η Ελληνίδα μούσα»! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-27 17:05:00

«Η Ελληνίδα μούσα»! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

«Η Ελληνίδα μούσα»! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η Μπέτυ Κουράκου έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Ιταλία, αφού πρώτα έκλεψε - έστω για λίγο - την καρδιά του Μάριο Μπαλοτέλι.
 

Η καλλονή από την Σπάρτη κάνει καριέρα στο εξωτερικό, καθώς ζει και εργάζεται στο Μιλάνο ως φωτομοντέλο, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα στις ιταλικές πασαρέλες φορώντας δημιουργίες διάσημων μοδίστρων. Το μοντέλο, που παλιά λεγόταν Γιώτα αλλά το άλλαξε για επαγγελματικούς λόγους, είχε βγει ''Miss Maxim'' το 2007 και είχε πάει και στα καλλιστεία του ΑΝΤ1!

Η Μπέτυ λοιπόν, έχει συνδεθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο, μέσω της σχέσης που είχε με τον πρώην επιθετικό της Ίντερ και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι. Οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι, όπως δήλωνε η ίδια, ενώ ο Τύπος της Ιταλίας έκανε λόγο ακόμη και για γάμο! Όμως, όλα χάλασαν όταν είδε στο Facebook φωτογραφίες του αγαπημένου της με άλλες αιθέριες υπάρξεις.

Ο άτακος Μπαλοτέλι έκανε τις κουτσουκέλες του, ωστόσο η Μπέτυ Κουράκου τον συγχώρεσε και επέστρεψε στην αγκαλιά της. Παρόλα αυτά, οι τίτλοι τέλους έπεσαν το καλοκαίρι... Πάντως, το μοντέλο μπορεί να έχασε τον Μπαλοτέλι, αλλά κέρδισε την καταξίωση από τους Ιταλούς, που την χαρακτηρίζουν «Η Ελληνίδα μούσα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags