Facebook Pixel Οι ωραίες κυρίες της μικρής οθόνης! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-27 17:17:00

Οι ωραίες κυρίες της μικρής οθόνης! (ΦΩΤΟ)

Οι ωραίες κυρίες της μικρής οθόνης! (ΦΩΤΟ)

Οι Ελληνίδες δημοσιογράφοι κυριαρχούν στο γυαλί της «μικρής οθόνης». Τόσο διότι λάμπουν με την παρουσία τους, όσο και επειδή έχουν δείξει ότι κατέχουν καλά το... «παιχνίδι» της ενημέρωσης.

Η δημοσιογραφία στην τηλεόραση είναι περίεργο παιχνίδι. Απαιτεί μια τυπικότητα αναφορικά με αυτά που λέγονται και τον τρόπο με τον οποίο λέγονται, ενώ και το ντύσιμο πρέπει να είναι επίσημο. Πολλές γυναίκες δημοσιογράφοι, πάντως, όχι μόνο δεν χάνουν τη γοητεία τους από όλο αυτό το… τυπικό σκηνικό, αλλά αντίθετα είναι και αυτό που τους προσδίδει κάποια από τη γοητεία τους.

Άννα Καραμανλή

Ένας μύθος τη θέλει να περπατάει στους διαδρόμους της ΝΕΤ και να κόβονται οι ανάσες. Η «Αθλητική Κυριακή», επί εποχής της, ίσως να είχε πιο πολλούς εχθρούς παρά φίλους, ωστόσο αν υπήρχε ένα στοιχείο που να κέντριζε το ενδιαφέρον όσων την παρακολουθούσαν, δεν ήταν άλλο από την παρουσία της πανέμορφης Άννας Καραμανλή στο πάνελ…

Κατερίνα Αναστασοπούλου

Είναι το νέο... αίμα της κρατικής τηλεόρασης στα αθλητικά. «Συγκλόνισε» με τις πρώτες της παρουσίες και ανάγκασε τον ανδρικό πληθυσμό να περιμένει να ενημερωθεί για τις αθλητικές ειδήσεις από τα κρατικά κανάλια. Στη συνέχεια απέδειξε ότι το... κατέχει το άθλημα. Όμορφη, σέξι, έξυπνη. Καλός συνδυασμός.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Βρίσκεται στο MEGA από τότε που αυτό ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σχεδόν 22 χρόνια μετά, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, το πιο σταθερό μέλος της αθλητικού τμήματος του μεγάλου καναλιού συνεχίζει να είναι από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες των τηλεοπτικών πάνελ παρά το γεγονός ότι από τότε που πρωτοθάμπωσε τα πλήθη, έχουν μεσολαβήσει και δύο εγκυμοσύνες.

Τζούλια Κοφίτσα

H Τζούλια Κοφίτσα «ελίσσεται» στα τάιμ άουτ ανάμεσα στους πάγκους, συλλέγοντας όλα όσα θέλει να ξέρει ο ανυποψίαστος τηλεθεατής. Αγαπάμε Τζούλια Κοφίτσα για την ανάλαφρη προσέγγιση των πραγμάτων, για τη γλυκύτατη παρουσίαση του pre-game, μα πάνω απ' όλα επειδή κάνει ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου.

Πόπη Τσαπανίδου

Λένε πως η Μενεγάκη είναι η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Σε επίπεδο «πρωινάδικου» μπορεί, σε επίπεδο ενημέρωσης ο τίτλος αυτός ανήκει δικαιωματικά στην Πόπη Τσαπανίδου. Επί σειρά ετών στην κρατική τηλεόραση, στον ΣΚΑΪ πλέον, η έμπειρη δημοσιογράφος είναι με διαφορά ό,τι πιο σέξι μπορεί να πετύχει κανείς το πρωί στην τηλεόραση και ας μην είναι αυτό το ζητούμενο στη δουλειά της.

Εύα Καϊλή

Κοιτώντας την θα περίμενε κανείς πως κοιτάει μοντέλο. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πλέον, η δημοσιογράφος που έλεγε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA κάποτε, η Εύα Καϊλή, έχει λείψει από την τηλεόραση σε πολύ κόσμο και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη δουν ξανά στη μικρή τους οθόνη.

Έλλη Στάη

Τα πιο χαρακτηριστικά μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, η γυναίκα που όσο πιο… ώριμη γίνεται τόσο μεγαλύτερη γοητεία αποκτά. Η Έλλη Στάη, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στην κρατική τηλεόραση, αποτελεί σταθερή αξία των πάνελ, όχι μόνο λόγω του τρόπου που ασκεί το επάγγελμά της αλλά και λόγω της εμφάνισής της.

Τατιάνα Στεφανίδου

Ξεκίνησε παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1, δημιούργησε στη συνέχεια μια ολόκληρη τηλεοπτική ζώνη, αυτή του μεσημεριού και τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να… αποτάξει από πάνω της τον «χώρο» του κουτσομπολιού και να επικεντρωθεί σε ένα πιο «σοβαρό» είδος, φανερά πάντα επηρεασμένη από την Όπρα. Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει πολλούς φίλους και άλλους τόσους εχθρούς, ωστόσο αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς είναι η λάμψη της στην οθόνη.

Λίζα Δουκακάρου

Παλιά καραβάνα στη δημοσιογραφία, που έκαιγε καρδιές στις πρώτες εμφανίσεις της. Το ξανθό μαλλί της Λίζας Δουκακάρου αποτελεί σήμα κατατεθέν για αυτήν και η ίδια είναι μία από τις πιο σεμνές και παράλληλα εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης. Είχε μάλιστα και σύντομη (πολύ σύντομη όμως) καριέρα ηθοποιού, καθώς έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Δύο ξένοι»!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags