Facebook Pixel Μετά τον Λίνεκερ, η γυναίκα του!
Life
| 2010-12-15 16:19:00

Μετά τον Λίνεκερ, η γυναίκα του!

Μετά τον Λίνεκερ, η γυναίκα του!

Σε άλλο άρθρο του sportdog αναφερόμαστε σε κάποιες ...ανάγκες του Γκάρι Λίνεκερ. Σε αυτό θα αναφερθούμε στη γυναίκα που καλύπτει πολλές εκ των βασικών του αναγκών, τη σύζυγό του...

Η σύζυγος του Γκάρι ονομάζεται Ντανιέλ Μπαξ και είναι μοντέλο εσωρούχων και τηλεπαρουσιάστρια. Η Ντανιέλ Μαρία Λίνεκερ Μπαξ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 31 ετών, γεννημένη στις 15 Ιουνίου του 1979 στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Αξιοσημείωτη είναι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, η οποία αγγίζει τα 19 χρόνια, καθώς ο Γκάρι είναι πλέον 50 ετών! Η Ντανιέλ είναι η δεύτερη σύζυγος του Λίνεκερ, ο οποίος το 1986 είχε παντρευτεί τη Μισέλ Κοκεϊν. Μαζί της απέκτησε τέσσερα παιδιά, όλα αγόρια, τους Τζορτζ, Χάρι, Τομπάιας και Άνγκους. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 20 χρόνια, τον Αύγουστο του 2006.

Ο δεσμός με την Ντανιέλ, σύμφωνα με τα αγγλικά σκανδαλοθηρικά έντυπα, ξεκίνησε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2007. Ένα χρόνο αργότερα (Σεπτέμβριος 2008) το ζευγάρι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αρραβωνιαστεί και ακόμα ένα χρόνο μετά, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 έγινε και ο γάμος. Ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο δεύτερος και για την Ντανιέλ, η οποία μάλστα έχει και μία κόρη, την Έλα, γεννημένη το 2003 με πατέρα τον πρώην παίκτη της Κόβεντρι, Άνταμ Ουίλις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags