03/03/11 - 20:22

Στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τα κορίτσια! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Το πιο… όμορφο All Star Game των τελευταίων ετών θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαρτίου  στον Πύργο, καθώς ο ΕΣΑΚΕ έχει προσκαλέσεις τις «khimki dancers». Ο sportdog σας τις παρουσιάζει, για να ξέρετε τι σας περιμένει…

Στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τα κορίτσια! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
46.205views 0shares

Η χάρη τους έχει φτάσει μέχρι την άλλη ακτή του Ατλαντικού, με την παρουσία τους στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας να ανοίγει... τα σύνορα για τις τσιρλίντερς της ρωσικής Χίμκι!

Δεν είναι μια απλή ομάδα, αλλά ένα συγκρότημα κοριτσιών που διαθέτουν και... ακαδημίες, στις οποίες υπάρχουν εγγεγραμμένες 200 χορεύτριες (μπαλαρίνες, σύγχρονου χορού κλπ) και γυμνάστριες (ρυθμικής και ενόργανης).

 Και το "βιογραφικό" τους είναι εξαιρετικά πλούσιο, με εμφανίσεις στο Φάιναλ Φορ του EuropeCup, το 2005, στο All Stars Game της FIBA, το 2006 στην Κύπρο, στο Φάιναλ Φορ του Efes Pilsner World Cup το 2006, σε ουκ ολίγα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου της Τουρκίας στο διάστημα μεταξύ 2007 και 2009, στο γυναικείο All Stars της γείτονας (2010) και σε ματς της Ευρωλίγκας.

Το χάρισμα τους είναι πως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αφενός για να συγκεντρώσουν τα βλέμματα, αφετέρου για να ξεσηκώσουν τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε!

Δείτε τώρα φωτογραφίες και βίντεο για να… κάνετε όρεξη μέχρι τις 12 Μαρτίου.

 

 

 

 

 

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ