Facebook Pixel Μπράβο το κορίτσι, άξιο!
Life
| 2010-12-28 09:46:00

Μπράβο το κορίτσι, άξιο!

Μπράβο το κορίτσι, άξιο!

Η Πετρούλα σε συνέντευξή της αποκαλύπτει πώς επιβιώνει εν μέσω οικονομικής κρίσης.  

«Δεν με ενδιαφέρει αν ιδρώσω ή γυρίσω στο σπίτι λιώμα στη κούραση μετά από 18 ώρες. Στη δουλειά μου θέλω να είμαι άψογη. Αν κάτι δεν γίνει σωστά, τότε δεν θα βγει καθόλου», δηλώνει στο «Nitro» και αναφέρει πως δεν επαναπαύεται μόνο στα ρεπορτάζ, αλλά όπως λέει:

«Έχω οργώσει όλα την ελληνική επαρχία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιώ εμφανίσεις, επιστρέφω με το αεροπλάνο Κυριακή μεσημέρι και μετά κοιμάμαι σερί μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Εννοείται πως δεν παραπονιέμαι. Τα χρήματα που παίρνω στα έξτρα είναι τα ίδια από την εποχή που ξεκίνησα να λέω τον καιρό. Δεν έχω πέσει ούτε ένα ευρώ. Πάλι καλά. Εν μέσω κρίσης, βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά».

Πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να την κρίνουν για πολλά, όμως τεμπέλα δεν μπορούν να την πουν. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια με οικονομική άνεση, η Πετρούλα δουλεύει από τα 14 της και κατέβηκε στην Αθήνα λίγο πριν γίνει 17 χωρίς καθόλου λεφτά.

«Στην αρχή ήταν δύσκολα. Έτρεχα στα casting, όπως τα άλλα μοντέλα, και είχα φτάσει στο σημείο να μου κόψουν δύο φορές το ρεύμα στο σπίτι, χωρίς να πω τίποτα στον πατέρα μου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags