Facebook Pixel Είναι... κόσμημα από μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-04 13:37:00

Είναι... κόσμημα από μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι... κόσμημα από μόνη της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog είναι γυναικάρα με όλη τη σημασία της λέξης και δεν γινόταν να μην σας την παρουσιάσουμε! Ο λόγος για την Ελίνα Καντζά, πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια κοσμημάτων…

Η Ελίνα βρίσκεται στην Μύκονο και είναι πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων και μάλιστα πολλές επώνυμες φίλες της προτιμούν τις δημιουργίες της. Ανάμεσά τους η Στέλλα Δημητρίου (σας την έχει παρουσιάσει ο sportdog), η γυμνάστριά Σόφη Πασχάλη και η Κατερίνα Λάσπα.

Πριν όμως, αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη, εμείς την θαυμάζαμε μέσα από την τηλεόραση, σε πρωινές εκπομπές. Επίσης, πριν κάνει την αισθησιακή φωτογράφιση στο «Playboy» απαντούσε για περίπου δύο χρόνια σε γράμματα των αναγνωστών του περιοδικού.

«Πόσο γελούσα, πόσο θύμωνα, πόσο τρελαινόμουν με αυτά που μου έγραφαν και με ρωτούσαν! Οι 9 στους 10 ήθελαν να τους πατήσω ή να περπατήσω πάνω τους με τα τακούνια μου ή ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου και στο οποίο μπορεί να... συμμετέχει μια πατούσα», έχει δηλώσει η Ελίνα.

Η Ελίνα τρελαίνεται για τα εσώρουχα και έχει αποκαλύψει πως έχει μεγάλη συλλογή από στρινγκ, ενώ θεωρεί την πιο ερωτική χώρα την Βραζιλία. «Δεν είναι τυχαίο ότι οι ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο είναι από εκεί. Αλλά και πάλι εγώ την Ελλάδα θα επέλεγα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags