Facebook Pixel Ουπς, κάτι φάνηκε! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-06 08:50:00

Ουπς, κάτι φάνηκε! (ΦΩΤΟ)

Ουπς, κάτι φάνηκε! (ΦΩΤΟ)

Η συνήθως προσεγμένη στο ντύσιμό της, Catherine Zeta Jones, αυτή τη φορά την "πάτησε" με αποτέλεσμα να φανεί λίγο από το πλούσιο μπούστο της.

Ένα βραβείο ζωής για την προσφορά της στον κινηματογράφο και τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα δέχθηκε η Catherine Zeta Jones από την ουαλική κοινωνία της Νέας Υόρκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Yale Club, το βράδυ της Παρασκευής.

Συνοδεύομενη από το σύζυγό της, Michael Douglas, η 41χρονη ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής, ωστόσο η συνήθως αψεγάδιαστη εμφάνισή της, αυτήν τη φορά πήγε... περίπατο. Τον ίδιο «περίπατο», τον οποίο παραλίγο να κάνει και το... πλούσιο στήθος της, καθώς το ντεκολτέ της Ουαλής σταρ ελάχιστα άφηνε στη φαντασία...

Ακόμα και το λευκό γούνινο παλτό της Jones δεν στάθηκε ικανό να... συγκρατήσει τα αποκαλυπτήρια, τα οποία αποδίδονται από τα βρετανικά ταμπλόιντ μάλλον σε κάποιο πρόβλημα με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε η πρωταγωνίστρια των «Η Μάσκα του Ζορό» και «Διπλή Παγίδα» τη συγκεκριμένη βραδιά...

Στην ηθοποιό, που κατάγεται από το Swansea της Ουαλίας, δόθηκε το χάλκινο μετάλλιο Hopkins, στο πλαίσιο του συμποσίου για τον εορτασμό της Ημέρας του St David.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags