Facebook Pixel Η «καυτή» Ελληνίδα που ...τρέλανε τον Καντάφι! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-08 11:51:00

Η «καυτή» Ελληνίδα που ...τρέλανε τον Καντάφι! (ΦΩΤΟ)

Η «καυτή» Ελληνίδα που ...τρέλανε τον Καντάφι! (ΦΩΤΟ)

Η Νίνα Γεωργαλά, σταρ Ελλάς το 1996, ήταν η «καυτή» Ελληνίδα που γοήτευσε πριν μερικά χρόνια τον γιο του Μοαμάρ Καντάφι. Πάμε να θυμηθούμε την ιστορία και, με την ευκαιρία, μερικές «καλές» φωτογραφίες της σημερινής μας καλεσμένης.

Ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι γνώρισε την Νίνα Γεωργαλά στην Μύκονο κι εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της. Οι πληροφορίες της εποχής ανέφεραν ότι την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα με αποτέλεσμα να της κάνει πανάκριβα δώρα και να την έχει σε ξεχωριστή θέση ανάμεσα στο …χαρέμι που τον συνόδευε.

Από εκείνο το καλοκαίρι, η Νίνα εξαφανίστηκε από την Ελλάδα, αναγκάζοντας μέχρι και Αμερικανούς πράκτορες να την ψάξουν! Όχι, φυσικά, για την ίδια, αλλά για να μάθουν εάν επρόκειτο για κάποιο ...τερτίπι του Καντάφι. Όπως αποδείχθηκε το «καυτό» μοντέλο απλά είχε μεταναστεύσει στο εξωτερικό και σήμερα λέγεται ότι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.

To καλό για εμάς κι εσάς, φυσικά, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, είναι ότι πριν σταματήσει το μόντελιγκ, είχε φωτογραφηθεί σε αποκαλυπτικές πόζες για λογαριασμό μεγάλων σε κυκλοφορία περιοδικών (Playboy, Nitro).

Μπορεί η ίδια να πιστεύει ότι είναι βαρετό να βλέπει κανείς γυμνό παντού στην Ελλάδα και να έχει δηλώσει επί του θέματος ότι «το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Θεός», ωστόσο είχε προλάβει να κάνει το …θαύμα της!

Ιδού...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags