08/03/11 - 20:01

Πολύ νωρίς… ξεπαρθενεύτηκες Μόνικα!

«Έκανα σεξ για πρώτη φορά στα 14 μου». Τάδε έφη Μόνικα Μπελούτσι; Τι μας κάνει αυτή η σέξι Ιταλίδα…

Πολύ νωρίς… ξεπαρθενεύτηκες Μόνικα!
33.766views 0shares

Για την καριέρα της και τι συνάντησε στα αρχικά της βήματ μίλησε η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της…

«Έφυγα από το πατρικό μου σπίτι με όνειρα να γίνω μοντέλο. Δεν περίμενα ότι θα γινόμουν ηθοποιός.. Στην αρχή της καριέρας μου, όταν ήμουν πολύ νέα, μου έτυχε δύο ή τρεεις φορές να με καλέσουν σε γεύμα ή σε πάρτι και να βρεθώ αντιμέτωπη με δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις. Ηταν βραδιές αμφιβόλου ηθικής. Ομως κάτι τέτοιες ώρες έχεις δύο λύσεις: ή κάθεσαι ή τα παρατάς και φεύγεις πληρώνοντας το τίμημα. Που σημαίνει ότι απαρνιέσαι μια καλή ευκαιρία ανάδειξής σου και ξεκινάς πάλι να ψάχνεις δουλειά.», αποκάλυψε στο ιταλικό περιοδικό Αnna.

Σχετικά με το σκάνδαλο και τα κορίτσια του Μπερλουσκόνι λέει: «Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και καμιά μας δεν μπορεί να την κρίνει, γιατί δεν έχει ζήσει τις δικές της εμπειρίες, είναι κακό να διδάσκεις ηθική, όταν δεν γνωρίζεις τους άλλους».

Στη συνέντευξή της η Μπελούτσι αποκάλυψε ότι στα δεκατέσσερά της έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον νεαρό που είχε σχέση τότε: «Το γνώριζαν όμως και οι γονείς μου, δύο υπέροχοι άνθρωποι, γιατί στο σπίτι μας μιλούσαμε ανοιχτά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ