Facebook Pixel Ο ταξιτζής που έγινε πρόεδρος!
Life
| 2011-03-11 01:06:00

Ο ταξιτζής που έγινε πρόεδρος!

Ο ταξιτζής που έγινε πρόεδρος!

Μια φορά και ένα καιρό, μια αθλήτρια ομάδας Α1 μπάσκετ μπήκε σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής που λέτε, μπάνισε την ωραία και ψηλή κοπέλα και άρχισε να την ρωτάει για τη ζωή της.

Η κοπέλα που λέτε, του εξήγησε πως παίζει μπάσκετ σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ, που ναι μεν δεν έχει πάρει πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέχρι πριν από λίγο καιρό τα σάρωνε όλα στην Ελλάδα. Είχε πρόεδρο καλό, που όμως αποφάσισε να πάει στο ανδρικό μπάσκετ κι έτσι η ομάδα έμεινε στα χέρια άλλων.

Ο ταξιτζής έδειξε ενδιαφέρον για την ιστορία της αθλήτριας και της ομάδας της και της εξήγησε πως έχει πολλά λεφτά, ολόκληρο στόλο από ταξί και άλλα τέτοια. Με λίγα λόγια, του άρεσε τόσο πολύ η κοπέλα, που προσφέρθηκε να γίνει πρόεδρος της ομάδας και να χρηματοδοτήσει το τμήμα!

Παρουσιάστηκε σε αυτούς που διοικούσαν, τους υποσχέθηκε λεφτά, τον έκανε πρόεδρο, τον πήγαν μέχρι και στον Δήμαρχο της πόλης και άρχισαν να ονειρεύονται μεγαλεία.

Βέβαια τέτοιες ιστορίες δεν κρατούν και πολύ. Γρήγορα ξεσκεπάστηκε όλη η αλήθεια, γιατί ο άνθρωπος ένα ταξί είχε και βασικά την κοπέλα ήθελε να καμακώσει. Οταν είδε πως θα του κοστίσει ακριβά το εγχείργμα, αποκάλυψε την πραγματικότητα και έπεσαν όλοι ξεροί. Μέχρι και για ξένο δάκτυλο έκαναν λόγο, για κάποιους που ήθελαν να διαλύσουν την ιστορική αυτή ομάδα.

Οποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες, ας ψάξει να δει ποια ομάδα βγήκε μπλεγμένη τις τελευταίες μέρες και έβγαλε μέχρι και ανακοίνωση. Θα διαβάσει τις λέξεις. Εμείς σας είπαμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Αντί να κρατήσουν για τους ίδιους το ρεζιλίκι, το δημοσιοποίησαν κιόλας. Και ο σκύλος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags