Facebook Pixel Σία Κοσιώνη: Αντιγράφει την Έλλη Στάη;
Life
| 2011-03-11 13:20:00

Σία Κοσιώνη: Αντιγράφει την Έλλη Στάη;

Σία Κοσιώνη: Αντιγράφει την Έλλη Στάη;

Πληθώρα δημοσιευμάτων παρομοιάζουν την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Έλλη Στάη, που παρουσιάζει το δελτίο της ΝΕΤ.

Η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκαλύπτει πως όλα αυτά τη στεναχωρούν αρκετά.

«Αισθάνομαι χάλια, δεν μπαίνω στη διαδικασία να το σχολιάσω, δεν είναι το στιλ μου. Όλα αυτά ακούγονται στο περιθώριο και δεν θέλω να με αγγίζουν. Είναι σαν να κάθομαι το καλοκαίρι αραχτή σε μια παραλία και να με ενοχλεί μια μύγα. Μου χαλάει την ηρεμία, αλλά θα ξανακοιμηθώ» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «People».

Όσο για το αν έχει κάτι κοινό με την Έλλη Στάη; «Δεν βρίσκω να έχω κάτι κοινό με την Έλλη Στάη, εκτός από την εμφάνισή μας. Είμαστε και οι δύο ξανθιές με γαλάζια μάτια, που παρουσιάζουν το δελτίο ειδήσεων. Η Έλλη Στάη έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα στον χώρο, είναι πολύ άξια, ικανή και έμπειρη. Αν μη τι άλλο, είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να σεβόμαστε για την πορεία που έχει κάνει. Αυτό που είπαμε εμείς, όταν ανακοινώθηκε πως θα είναι “απέναντί” μας στο δελτίο της ΝΕΤ, είναι πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, πιο δυνατοί. Επιμείναμε, λοιπόν, σε αυτό που κάνουμε μέχρι σήμερα και τα νούμερα μας δικαίωσαν».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags