Facebook Pixel Τζούλια, τώρα και WAG! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-12 12:00:00

Τζούλια, τώρα και WAG! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τζούλια, τώρα και WAG! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έχει κάνει όλα και τα έχει πει όλα. Αλλά ως σύντροφος ποδοσφαιριστή, δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. Τώρα, η Τζούλια και σε WAG; Αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι κι έτσι…

Όπως λέγεται, η Τζούλια έχει «κλέψει» την καρδιά ενός γνωστού ποδοσφαιριστή από την Θεσσαλονίκη, και μάλιστα σκέφτεται για χάρη του να μετακομίσει μόνιμα στην συμπρωτεύουσα, συνδυάζοντας και τις επαγγελματικές τις ασχολίες. Οι φήμες αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» της καρδιάς της αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ…

Αμέσως, άρχισαν οι …εικασίες και το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, ήταν αυτό του Κροάτη τερματοφύλακα του Δικεφάλου, Ντάριο Κρέσιτς. Ο ίδιος έγινε έξαλλος με τη διαρροή και μιλώντας σε συμπαίκτες του διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με την εθνική μας πορνοστάρ, ωστόσο η φήμη άρχισε να σέρνεται…

Αντί, όμως, να ασχοληθούμε με φήμες, ας θυμηθούμε μερικά πράγματα για τη ζωή της, μερικά βίντεο και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της…

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου 1986. Από μικρή ξεχώριζε για την ομορφιά της, την οποία κληρονόμησε από την μητέρα της, που είναι Αγγλίδα και μάλιστα εργαζόταν ως μοντέλο. Ο πατέρας της είναι μηχανικός, ενώ η αδερφής της είναι η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Σε πολύ μικρή ηλικία, η Τζούλια, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της, πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις και έκανε φωτογραφίσεις για παιδικά περιοδικά. Σε ηλικία επτά ετών γράφτηκε σε μαθήματα μπαλέτου και αργότερα έκανε και μαθήματα φωνητικής…

Εμείς είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε μέσα από την συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2002, όπου και κέρδισε τον τίτλο της Μις Γιανγκ σε ηλικία 16 ετών! Ύστερα, έφυγε για το Λονδίνο μαζί με την μητέρα της, καθώς υπήρξαν οικογενειακά προβλήματα.

Το 2006 επέστρεψε δυναμικά και δήλωσε και πάλι συμμετοχή στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά για να διεκδικήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Αν και ήταν το φαβορί, αφού αντικειμενικά ήταν η ομορφότερη, τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς η επιτροπή έβγαλε νικήτρια την Ολυμπία Χοψονίδου (πλέον κυρία Σπανούλη), ενώ στην… ιστορία έμεινε η γκριμάτσα της Τζούλιας!

Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή «Megalicious chart live» του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, «Μόνο Για Σένα» και ως τραγουδίστρια αλλά και στο βίντεο κλιπ, το οποίο ήταν το hit του καλοκαιριού.

Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το «Βασίλισσα της πίστας» και το «Στόχος είναι τα λεφτά» για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία», στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μεταξύ άλλων. Επίσης, ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Music bee», η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB.

Το 2010, η Τζούλια άλλαξε επαγγελματικούς ορίζοντες, δημιουργώντας σάλο με την επιλογή της, καθώς συζητιόταν για μήνες από τα ΜΜΕ. Πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ, Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και αναδείχθηκε ως η εθνική μας πορνοστάρ!

Η Τζούλια συνέχισε να προκαλεί τα ΜΜΕ. Για χάρη της, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης (γιος του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και τέως βουλευτή), που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, δέχθηκε ποινή φυλάκισης 60 ημερών (εκ των οποίων οι 30 αυστηρή φυλάκιση στο Πειθαρχείο), για την είσοδο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ενός συνεργάτη της στο Πολεμικό Ναυτικό!

Από εκεί και πέρα, η Τζούλια έκανε και νέο ροζ βίντεο. Το «η Τζούλια και 2 Μαύροι» δεν είχε την ίδια επιτυχία με το πρώτο, ενώ πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε και πρόβλημα υγείας, καθώς αναγκάστηκε να κάνει αφαίρεση της σιλικόνης από το στήθος της.

«Εσείς είστε που σεξ σίμπολ με ανεβάζετε, σεξ σίμπολ με κατεβάζετε. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάθε άνθρωπος, άσχετα από το αν είναι όμορφος ή άσχημος για τους άλλους, βλέπει τις ατέλειές του στον καθρέφτη. Εσάς η μύτη μου μπορεί να σας αρέσει. Εγώ μπορεί να την ήθελα αλλιώς. Δεν λέω ότι είμαι ντεφορμέ ή τρομερά κακοφτιαγμένη, απλώς εγώ δεν αισθάνομαι αυτό που λέτε εσείς, καλλονή. Αισθάνομαι ψιλομπάζο!», έχει δηλώσει η Τζούλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags