Facebook Pixel Μαριάντα …μείνε δίπλα μας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-14 13:48:00

Μαριάντα …μείνε δίπλα μας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μαριάντα …μείνε δίπλα μας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαριάντα Πιερίδη τα έχει όλα! Και σέξι κορμί, αλλά και φωνή με πολλές δυνατότητες, ενώ λατρεύει ο,τιδήποτε είναι extreme… Ο sportdog σας παρουσιάζει την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, η οποία από το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει δυνατό come back.

Η Μαριάντα γεννήθηκε στην Κύπρο στις 13 Ιουλίου. Σε πολύ μικρή ηλικία, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Αθήνα.
Η μεγάλη αγάπη της μητέρας της για το πιάνο και την κλασσική μουσική, την έκανε να μυηθεί στα μυστικά της μουσικής.

Βέβαια, η Μαριάντα λατρεύει και τον αθλητισμό (πώς αλλιώς θα είχε ένα τόσο εντυπωσιακό και καλογυμνασμένο κορμί) και μάλιστα είχε γραφτεί στην ομάδα της ενόργανης γυμναστικής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου (ΠΓΣ), κάνοντας πρωταθλητισμό για τουλάχιστον εννέα χρόνια.

Λατρεύει επίσης τα extreme sports , το χειμερινό σκι, τη μαγειρική, μελετά περίεργα βότανα (ασχολία που της έμαθε ο πατέρας της), ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα, όπως και οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα προτιμά να κάνει σπιτικά γλυκά.

Μόλις τελείωσε το Λύκειο, γράφτηκε στο Ωδείο Αττικής, όπου και έκανε μαθήματα φωνητικής με την Μαίρη Κωνσταντάρα. Την Μαριάντα άκουσε τυχαία σε ένα στούντιο ηχογράφησης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Χάρης Ανδρεάδης, ο οποίος της πρότεινε να ακολουθήσει την Ελληνική αποστολή στον διαγωνισμό της Eurovision το 1995 στο Δουβλίνο, συνοδεύοντας στα φωνητικά την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, στο τραγούδι «Ποιά προσευχή».

Από τότε, η πορεία της στην ελληνική μουσική ήταν λαμπρή, καθώς συνεργάσθηκε με πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Μαζωνάκης, Νότης Σφακιανάκης κ.α. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το καλοκαίρι του 2002 «Η γυναίκα της ζωής σου» (με την επιτυχία «Σ’ αγαπώ») και την ίδια χρονιά απέσπασε το βραβείο της «Καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας» στα βραβεία Αρίων.

Η Μαριάντα έχει επιλέξει να απέχει τα τελευταία χρόνια από την νυχτερινή διασκέδαση, καθώς δεν έχει δεχθεί κάποια ελκυστική πρόταση και προτιμά να κάνει ραδιόφωνο στιν «Sfera 102,2». Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον καλό της Δημήτρη Καμενίδη, το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο και μάλιστα με πολιτικό γάμο.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο «καυτό» φιλί που είχε δώσει με την Πετρούλα Κωστίδου! «Με τη Μαριάντα είμαστε πάρα πολύ καλές φίλες. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ και γι’ αυτό είπαμε να δώσουμε ένα γλυκό φιλάκι. Φυσικά και δεν ήταν στημένο, αντιθέτως ήταν τελείως αυθόρμητο. Δεν πιστεύω να σας πείραξε;», είχε δηλώσει για το γεγονός η Πετρούλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags